意見反饋
義工

產前產後 今日: 24|主題: 240884

跳至
未出世的bb收唔收得利是?

男爵府

國民生產總值:8106

未出世的bb收唔收得利是?

如題

?-( ?-(

伯爵府

國民生產總值:15354

Re: 未出世的bb收唔收得利是?

我mami話除左至親既長輩, 如:爸爸媽媽,爺爺麻麻,公公婆婆, 其他既都唔收得, 對BB唔好...

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

洋房

國民生產總值:237

吓咁咪唔收得朋友o個d...真的嗎???
Misaki was born on 12th March, 05!

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:5774

利事是好東西, 為甚麼不要收?

我懷孕初期剛好是新年, 我就在一個朋友的薪春團拜宣佈我懷孕, 那時我BB已逗很多利事。現在我囡囡已16.5個月大。

伯爵府

國民生產總值:16190

我見我表哥表姊都係有收利是.

子爵府

國民生產總值:13990

ew911 寫道:

911,

咁我到時照俾小b lor wor

大宅

國民生產總值:1016

如果有人比到點解拒絕呢?

大宅

國民生產總值:3541

我媽咪話bb o係個肚入面就係人仔,梗要派比佢啦~
我同我老公果邊o的親戚都習慣派比未出世o既bb,所以o黎緊有阿b幫手逗利是喇~

禁止訪問

國民生產總值:2762

伯爵府

jojoebebe 寫道:
[quote]
ew911 寫道:

911,

咁我到時照俾小b lor wor [/quote]

jojo,

唔需要客氣la!

洋房

國民生產總值:237

可以收就好呀...可以幫定bb儲吓小小錢!
Misaki was born on 12th March, 05!

大宅

國民生產總值:1653

嘩!
咁就好囉...今年我有多一個"新力軍"幫手逗利是了!

伯爵府

苡珈B媽咪,

你咁夜都未瞓.

複式洋房

國民生產總值:160

收得嫁!!
HEHAJOEY

大宅

國民生產總值:3218

咪順其自然,o吾通人地唔知俾到你你唔要咩!!right??

大宅

國民生產總值:4640

有D長輩鄉下習俗吾同,我奶奶個邊就出世後先比,我媽咪個邊同長輩都會比,除非未過三個月吾講得比佢地知啦。

大宅

國民生產總值:2580

畀面勳章 BK Milk勳章

當然可以啦! 意頭嚟!

男爵府

國民生產總值:8336

2018勳章

可以架,冇問題!我第一胎都有收,今次弟二胎都係一樣LU!

伯爵府

國民生產總值:15634

都無人俾我bb,仲要係年初16出生
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.