意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 4|主題: 77821

流鼻水有沒有自然療法?我BB吃太多西藥,小小流鼻水,我唔想see doctor, 唔該.

複式洋房

國民生產總值:470

流鼻水有沒有自然療法?我BB吃太多西藥,小小流鼻水,我唔想see doctor, 唔該.

如題

複式洋房

國民生產總值:356

Re: 流鼻水有沒有自然療法?我BB吃太多西藥,小小流鼻水,我唔想see doctor, 唔該.

No need to see any doctor or take medicine. Just let him recover by himself. My bb like that almost 2-3 weeks and finally he recovered.

珍珠宮

國民生產總值:34229

2019勳章

Re: 流鼻水有沒有自然療法?我BB吃太多西藥,小小流鼻水,我唔想see doctor, 唔該.

食保嬰丹 , 好靈強架

留意番個b幾大應該食幾多喎.

民房

國民生產總值:25

食D維他命C既食物,我仔試好多次都慢慢好番,同埋飲多水

珍珠宮

國民生產總值:34425

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀,食保嬰丹真係work架。

大宅

國民生產總值:1797

How to feed 保嬰丹 to your baby? It is so bitter.

大宅

國民生產總值:2933

什麼牌子,THANKS!
I LOVE YOU BABY !

別墅

國民生產總值:934

我就撈奶 比佢飲 位元堂仲有 猴早散 都好收鼻水架!

珍珠宮

國民生產總值:34229

2019勳章

有D針筒專要黎餵BB 食藥架.

公爵府

國民生產總值:29847

2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

因而家啲菌好勁,我見議你都係去睇吓好!
我個女有感冒都感染到我呀!

大宅

國民生產總值:3883

請問食人奶食唔食得保嬰丹ga???
thanks!!
>>>>>????

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.