意見反饋
義工

使用意見 今日: 0|主題: 12542

我朋友係新登記做會員,但佢話次次都無法登入.話蜜碼錯誤,點解呢?

男爵府

國民生產總值:6296

我朋友係新登記做會員,但佢話次次都無法登入.話蜜碼錯誤,點解呢?

help~~

管理員

國民生產總值:9928

2018母親節勳章 2018父親節勳章 2018勳章 狗年勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 我朋友係新登記做會員,但佢話次次都無法登入.話蜜碼錯誤,點解呢?

可否提供更多資料呢, 否則我沒法幫到你的朋友呢?
現在的國民很好招呼...

男爵府

國民生產總值:6296

Re: 我朋友係新登記做會員,但佢話次次都無法登入.話蜜碼錯誤,點解呢?

因為佢話登入之後成日話佢登入係錯誤的.跟住send過去攞新密碼,但又無新密碼俾佢.即係點解呢?

伯爵府

國民生產總值:15703

會唔會係大細草的問題

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

國民生產總值:6760

我最初登入時都試過,後來發覺用keyboard右排數目字就可以成功登入,用左上方成排d數字就唔得!

複式洋房

國民生產總值:138

vivienmak 寫道:
會唔會係大細草的問題

我都認為佢可能不為意,在不擱意按下了Caps Lock啦,這樣就不可以正常進入BBK網了,請他打密碼時,查清楚進行過.相信不成問題的吧,希望佢順利進入來一齊玩下啦!
如果係bbk內部其他問題,可同'大臣'請教好了,佢一定可以幫倒你咖!
歡迎中文信件寄:[email protected]或直接在本網站pm來給我,多謝合作. 您可以發現我的個人網站有相當多小孩子的遊戲請找以下網址 There are many kid's games in my website below here:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.