跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有無人知?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我朋大仔讀過, 話行政好亂. 佢 2 個細女都冇跟哥哥讀呢間小學
另外, 學校資料妳可以參考 小學概覽
http://www.chsc.hk/primary123ab/tc/schooldetail.asp?sch_id=411&viewpart=1

呢幾年小一都係開一班
hello hello ~~

伯爵府

原帖由 丁丁* 於 09-9-16 15:56 發表
我朋大仔讀過, 話行政好亂. 佢 2 個細女都冇跟哥哥讀呢間小學
另外, 學校資料妳可以參考 小學概覽

呢幾年小一都係開一班

咁好似唔係咁好喎~
咁佢2個女讀邊間呀?
香港青年協會李兆基小學又好唔好架?
我果日喺天瑞見倒樂善堂梁銶琚學校D學生好有禮貌,唔知呢間又好唔好呢?

男爵府

check pm la...tks...
原帖由 米奇BB 於 09-9-16 04:05 PM 發表

咁好似唔係咁好喎~
咁佢2個女讀邊間呀?
我果日喺天瑞見倒樂善堂梁銶琚學校D學生好有禮貌,唔知呢間又好唔好呢? ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我朋友兩個女讀伊分.好似 唔錯喎 ~
李兆基小學我都有朋友既兒子在裡面讀. 學校 OK 的. 放心. 至於樂善堂梁銶琚學校我就不清楚了. SORRY ~

原帖由 米奇BB 於 09-9-16 16:05 發表
咁好似唔係咁好喎~
咁佢2個女讀邊間呀?
我果日喺天瑞見倒樂善堂梁銶琚學校D學生好有禮貌,唔知呢間又好唔好呢? ...
hello hello ~~

伯爵府

原帖由 丁丁* 於 09-9-18 14:43 發表
我朋友兩個女讀伊分.好似 唔錯喎 ~
李兆基小學我都有朋友既兒子在裡面讀. 學校 OK 的. 放心. 至於樂善堂梁銶琚學校我就不清楚了. SORRY ~

唔該哂你~~

禁止訪問

子爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章

我大仔讀了三年,都立即同佢轉校。
[img align=left]http://netalbum2006.netvigator.com/netalbum/photos/9585b1e661a2d0b43ec2349a62b572813935cda70e06d4ae9ab567687fb7928e734576ce5aa368f62a7d873a36aa5b0df77f72844f370398[/img]

首頁

尾頁

跳至