意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 17|主題: 77658

大家有冇好既睇咳醫生介紹呀.

伯爵府

國民生產總值:18372

大家有冇好既睇咳醫生介紹呀.

阿女咳加勁多啖, 睇極醫生都吾好, 又多啖, 食左幾次藥都吾掂, 點好? 又吾想比佢食kam多藥, 有冇人知可以點?

大宅

國民生產總值:3578

Re: 大家有冇好既睇咳醫生介紹呀.

試下睇中醫 :-P

大宅

國民生產總值:1215

Little cy

你個女幾大呀?之前我在bk見到有媽咪post關於食左位元堂冬蟲夏草的好處,哦我咪試下俾我個女食,食左約1个月 (up to now),而家佢再冇咳得咁勁,痰都冇乜,條氣冇初初未食時咁速,以前我為左佢d咳1個月最少睇1次西E,好心痛,食西中蘂都試埋都冇好轉,而家好好多lu。

PS:今朝我女返學前同我講,佢鐘意食冬蟲夏草,我問點解?佢話食左而家冇咳得咁辛苦,遲D好番就有ice-cream食lu。

我o係呢度衷心多謝之前post呢個topic的媽媽,thank you very much!!!

複式洋房

國民生產總值:304

lcf,
請問是邊一種冬蟲夏草? 係點樣食法? 約幾多錢?
PLS ADVISE.

大宅

靖媽媽:

我買的係膠"郎"來的,得一款架咋,叫(西藏野生冬草夏草)而家應該係賣梗$338一盒24粒。每日朝早∼粒,因為我女6歲多,所以佢識吞,但D sales話可以拆開,將D粉開水或"発"湯飲都ok。
詳細資料你可以上位元堂website睇下,或去專門店問D sales。

lcf

別墅

國民生產總值:955

囡囡睇"王日祥"幾掂

複式洋房

國民生產總值:304

lcf,
thank you.
my son is only 3 years old... 其實點先可以知佢識唔識吞pill 呢? 真係用粒pill 試? 多數要幾多歲先識吞?

等我去位 x 堂看看, 謝謝. (不過都幾貴wor)

係咪呢隻:
http://www.waiyuentong.com/chinese/product/prophylactic_capsule_cordyceps.htm

佢話要一日兩粒??

大宅

靖嗎媽:
每日為起14蚊島,如佢食好左,幾貴得值得,係咪?
再者,佢如每個月都睇1次西E,都成200蚊la。
我問過d sales,小朋友1日1粒都夠,食多左疴返出來咪盞side。D sales話可以拆開,將D粉開水或"発"湯飲都ok gar。

lcf

伯爵府

國民生產總值:18431

畀面勳章

me too!
visa 寫道:
囡囡睇"王日祥"幾掂

伯爵府

國民生產總值:18372

may i know where the clinic of "王日祥"??

伯爵府

國民生產總值:18431

畀面勳章

"王日祥"在佐敦地鐵站樓上, 電話: 2332-3339 先致電

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.