意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 25|主題: 126889

印印精神有問題?!

複式洋房

國民生產總值:152

印印精神有問題?!

我的印印做了差不多兩個月,但我已經對她有好多不滿. 因為
1)

大宅

國民生產總值:1141

Re: 印印精神有問題?!

佢咁有問題,弟日點湊BB? ?-( 成日無端端大叫;個BB都會比佢嚇親.
既然佢話以前唔使做只湊BB.叫妳送佢返以前個僱主度,叫佢請返佢.咁既工人,明蝦妳啦.

複式洋房

國民生產總值:332

個人認為佢唔係咁適合照顧bb, 趁你依家仲有時間, 拿拿臨揾嗰個啦.

象牙宮

國民生產總值:206197

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁神經質o既工人真係唔適合湊bb, 你個仲係new born, 好好考慮換人.

民房

國民生產總值:123

eybaby,
我覺得趁你坐緊月又有阿媽幫,真係睇下有冇個好d的工人啦.唔係到時返工仲煩.

大宅

國民生產總值:4810

個工人咁神經質,比著我即刻揾嗰個,費事攪到BB都神經埋,而且佢咁鍚身,叫佢返去舊僱主屋企啦。趁你依家仲有時間,快D揾嗰個啦。我見BK媽咪有工人介紹,你去search下啦。

大宅

國民生產總值:1087

你個工人黎左2個月已經咁多問題, 早d換啦

複式洋房

國民生產總值:260

Dear EY BABY ,

我諗你都係快d換啦 , 如果唔係第日你返左公點攪...我個b今個星期五到三個月, 我每日返工都好擔心個印印姐姐照片得佢唔好啦, 因為天氣凍怕佢會冷親. 但係無法啦, 鬼叫要混食咩, 只好密密打電話返屋企提姐姐 lee樣, 果樣羅...同係返屋企時多d留意下個b羅
我個宏宏豬出生於2004年

複式洋房

國民生產總值:152

多謝大家的意見
我昨日都call my agent, 告知他們此情況. 他們的comments 有 1) 經他們的同鄉傾吓,了解有什麼問題. 2) 補機票比

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.