跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我有機會會搬去坑口,各位將軍澳媽咪有冇咩野好學校介紹?

大宅

報左明德救世軍

大宅

翠茵小宇宙呀 (係海悅)

原帖由 momo88888 於 09-9-17 00:59 發表
我有機會會搬去坑口,各位將軍澳媽咪有冇咩野好學校介紹?

複式洋房

原帖由 shootertse 於 09-9-18 00:35 發表
報左明德救世軍

明德救世軍係唔係好多人排隊?我現家才報唔知入唔入到呢?

大宅

e d 係我以我所知既資料:

基 督 教 聖 約 教 會 司 務 道 幼 兒 園 (全日/半日)

保 良 局 蔡 繼 有 幼 兒 園 (全日)===>ok

香 港 基 督 教 播 道 會 聯 會 中 國 基 督 教 播 道 會 厚 恩 堂 厚 恩 幼 兒 學 校 (全日)

救 世 軍 明 德 幼 兒 園 (全日)===>勁排,超多人報

救 世 軍 慶 恩 幼 兒 園 (半日)

香 港 保 護 兒 童 會 施 吳 淑 敏 幼 兒 學 校 (全日)

香 港 小 童 群 益 會 樂緻 幼 兒 園 ( 將 軍 澳 ) (全日/半日)===>ok

基 督 教 香 港 信 義 會 健 明 幼 兒 學 校 (全日)

明 愛 翠 林 幼 兒 學 校 (全日)

香 港 基 督 教 播 道 會 聯 會 中 國 基 督 教 播 道 會 茵 怡 幼 兒 學 校 (全日)===>ok,多人報

竹 園 區 神 召 會 將 軍 澳 康 樂 幼 兒 學 校 (全日/半日)==>ok

新 界 婦 孺 福 利 會 梁 省 德 幼 兒 學 校 ( 尚 德 邨 ) (全日/半日)

路 德 會 景 林 幼 兒 園 (全日)

翠 茵 小 宇 宙 國 際 幼 兒 園 (全日/半日)==>多人報

比 諾 中 英 文 幼 兒 園 (全日/半日)

德 寶 國 際 幼 兒 園 ( 寶 盈 花 園 ) (全日/半日)

德 寶 國 際 幼 兒 園 ( 將 軍 澳 ) (全日/半日)

綠 茵 國 際 幼 兒 園 ( 南 豐 廣 場 ) (全日/半日)==>多人報

翠 茵 小 宇 宙 國 際 幼 兒 園 ( 新 都 城 I ) (全日/半日)==>多人報

香 港 保 護 兒 童 會 維 景 灣 幼 兒 學 校 (全日)==>勁排,多人報

比 華 利 國 際 幼 兒 園 (全日/半日)

複式洋房

原帖由 wing0919 於 09-9-20 15:26 發表
e d 係我以我所知既資料:

基 督 教 聖 約 教 會 司 務 道 幼 兒 園 (全日/半日)

保 良 局 蔡 繼 有 幼 兒 園 (全日)===>ok

香 港 基 督 教 播 道 會 聯 會 中 國 基 督 教 播 道 會 厚 恩 堂 厚 恩 幼 兒 學 校 ( ...

Thanks Wing0919,
等我研究研究一下先。

首頁

尾頁

跳至