跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

青衣宏福幾時open day?

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

PUSH...我都想知..我想去睇下個環境先入唔入紙

大宅

學校網頁話10月24日!
另外,學校話報名要有「兒童健康紀錄表」,知道係咩嚟嗎?不交,會否影響報名呢?

大宅

我上佢個website都話係10月24日, 早前打電話去問, 又話唔係同未知幾時open day???
聽日再打去問吓先...

珍珠宮

原帖由 HHinma 於 09-9-17 22:26 發表
我上佢個website都話係10月24日, 早前打電話去問, 又話唔係同未知幾時open day???
聽日再打去問吓先...

知道請再報料呀, 唔該晒.

男爵府

要填. 我就係交報名表格時,衰左. 只有醫生HEALTH REPORT
學校照收份FORM. ...老師話遲D 先補都可以. 不過我都怕影響INTERVIEW

你BB 幾大 ? 我囡囡0806.
原帖由 joannesm 於 09-9-17 22:18 發表
學校網頁話10月24日!
另外,學校話報名要有「兒童健康紀錄表」,知道係咩嚟嗎?不交,會否影響報名呢?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 kmmum 於 09-9-18 13:28 發表
要填. 我就係交報名表格時,衰左. 只有醫生HEALTH REPORT
學校照收份FORM. ...老師話遲D 先補都可以. 不過我都怕影響INTERVIEW

我填左..不過未交~

大宅

我個仔係0807,其實宏福好嗎?我都係諗住報多幾間,但我聽人講d外籍老師係印巴籍的,是嗎?

男爵府

識幾個媽咪仔仔囡囡讀宏福 nursery. k1 都入到kv. 相信應該不錯.
今日去左康傑open day. 外藉老師係後生仔,發音幾清晰, 看到k3既小朋友對答與流.
原帖由 joannesm 於 09-9-19 18:05 發表
我個仔係0807,其實宏福好嗎?我都係諗住報多幾間,但我聽人講d外籍老師係印巴籍的,是嗎?

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 kmmum 於 09-9-18 13:28 發表

大家好...我仔仔0802呀.....我第1次攪呢d野...好多都唔識呀...請大家多多指教~
我搵左醫生幫我填份form.係咪就係交呢份就得喇?
同埋我想問填好哂d表之後係咪一定要親身去幼兒園度交呢?

大宅

今日打電話去青怡個間幾時open day, 有以下回覆~

開放日時間:
2009/10/24~宏福中英文幼稚園
2010/3/27~宏福幼兒園 (青怡花園)

但打去宏福個間, 又有少少唔同, 話兩間都係同一日(10月24日), 不過分上下午....???

首頁

尾頁

跳至