產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地幾多個月開始有肚紋呀?

你地幾多個月開始有肚紋呀?

公爵府

Re: 你地幾多個月開始有肚紋呀?

我而家七個月, 暫時未有肚紋
[/url]

侯爵府

畀面勳章

我而家8個月,暫時都未有,希望唔會有啦

複式洋房

My BB was already born in end Nov & I don't hv 肚紋 ah! Yeah!!

大宅

預產期前2星期!
我重同老公講笑話如果亞b比預產期早2星期出世咪唔會有紋lor :mrgreen:

禁止訪問

複式洋房

我第8個月時開始有 :cry:

複式洋房

7個月就有
HEHAJOEY

複式洋房

我已30weeks, 我有好多一點點紅色, 請問係咪開始有肚紋現象呢 ?

別墅

我現在已7個半月了, 暫未見有, 但我一早已有心理準備會有, 因我本身大脾都有橙皮紋. 至於肚皮紋已比我想像中遲出現, 早排我都發現大脾內側有很多紅點, 還有一條長的紅色痕

複式洋房

我現在還沒有肚紋

大宅

我個囡過左預產期一星期開刀出世, 又係重磅8磅半.
所以我有好多肚皮紋.
我亞媽家姐細妹就一條都無, 點解啊 ?-( ?-(
喜歡的金句:
己所不欲.勿施於人
世界本來就不公平,但快樂卻是公平的,只要你知足.
一個人的快樂, 不是因為他擁有得多, 而是因為他計較得少

大宅

第一胎唔知幾時有
依家27週暫時未有
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

我第一胎呀,
而+27週,腰附近開始有肚紋喇
生完都唔知點算呀 :cry:

水晶宮

2020勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

7個月開始, 而家8個幾月, d 紋多左好多!! 可能, 我個肚是大 size, 因為醫生都話我個肚太大, 要再去照超聲波睇睇 bb 係唔係太大呀!!!

大宅

唉!...我由有左3個月開始,已經日日有搽'防肚紋膏'架喇!初時每朝一次,7個幾月起,早晚各搽一次,本來一直都幾好架!冇乜紋同身痕.不過34週起就突然出左一堆紅色既紋係肚臍左右既水平位喇!因為果度最脹,可能支藥膏唔夠勁,突然個肚又大左好多,所以'爆'左D紋出黎, 好肉酸呀! :cry: 唔知第日生完會唔會'退色'呢? ?-(

洋房

nearly 8 months

別墅

8個月開始有紋。

珍珠宮

小寶貝
我諗可能個 b 大就會有, 我果個重 8 磅, 都係開刀生, 我陀住佢到 8 個月時就開始出肚紋, 我已經由 3 個月開始搽野, 但都係出, 而我亞妹個 b 就 6 磅, 佢一條紋都無 ar!

洋房

up to now i don't hv any.
I apply strechmark cream twice a day starting from I was 4 weeks pregnent

首頁

尾頁

跳至