育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

del

del

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

Re: 邊度有得買經濟裝pampers?

pampers 經濟裝, 要在藥房先有得賣.

pampers ultra thin 我見過最平的, 是 $135 (片數就視乎係咩碼, 價錢就應該都係一樣).

大宅

我在藥房買m碼100片$137.00係超薄裝.
jinis 寫道:
100片/包果隻,幾錢?
質地有無分別ga?

大宅

jinis 寫道:
質地有無分別ga?

Kwai Fong
M / L / XL $120/包

我仔仔返學啦!!!!!

大宅

del

del

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

$140未算貴呀. 我屋企附近藥房要 $142 - $145 呀!

男爵府

請問葵芳邊度有經濟裝買呀?
GOTO_1232003 寫道:
[quote]
jinis 寫道:
質地有無分別ga?

Kwai Fong
M / L / XL $120/包[/quote]
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

大宅

葵芳盛芳街德仁藥房 ~
*葵涌運動場附近
我仔仔返學啦!!!!!

伯爵府

請問TKO邊度有經濟裝買呀?
L SIZE

伯爵府

請問TKO邊度有經濟裝買呀?
L SIZE

超級版主

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你打去 pampers o既 hotline 問佢地各區正貨商號係邊,
我之前都係咁打去問完之後再去買,
基本上我原本買開個間我見佢唔見左正貨商號個牌,
我好奇地打去問 hotline 點解,
佢地就話已經取消左該鋪o既登記,
亦都幫我搵返荃灣區正貨商號o既地址比我,
我去個兩間藥貨都係賣經濟裝兼價錢一樣添•

Pampers Hotline : 25833583
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

我早兩日去葵芳德仁買pampers 超薄加大碼80片裝要$125呀~ 老細話呢log貨平左, 之前我買要138呢~ ?-( 下次我再問清楚d 哥哥仔先~ 唔想買貴左野嘛~

男爵府

我係荃灣藥房買經濟裝pampers100片M碼$142

大宅

我係太古城藥房買經濟裝pampers100片M碼$150

首頁

尾頁

跳至