懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

hi,我想問有無人有買過產後進補廿八方

hi,我想問有無人有買過產後進補廿八方好嗎?頭1至7包成份是一樣的嗎?
該用戶已被刪除

Re: hi,我想問有無人有買過產後進補廿八方

伯爵府

你係邊度買, 幾多錢, 難唔難飲?
^^^... ^^^

大宅

請問普通裝同金裝有乜分別, 應買邊隻?

該用戶已被刪除

複式洋房

本人誠意以HK$1,000出讓由關之義醫師出品的產後進補廿八方(金裝), 市值HK$1,980.

本人於十一月初生產, 產後因身體不適而需要找西醫醫治直至現在. 而本人所持有的產後進補廿八方只飲用了第1及第2天的惡露配方, 而所剩的26天配方的藥材包括高麗参和鹿尾巴一直密封保存, 而所需冷藏的幾劑亦一直存放雪櫃, 並有訂貨及送貨的單據以供查閲.

因本人的身體現不適宜飲用這些中藥, 因此出讓, 如有意者請e-mail to "[email protected]", 可驗貨及於元朗或天水圍交收.

民房

SIU YIU 謝謝你出售產後進補廿八方,我可以同你購買嗎?因本人是個單親媽媽無咩錢...身體又唔係幾好....當初我仲怕無錢補生潻...所以我的真好感謝你可以已$800出售,thx

首頁

尾頁

跳至