爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想買暖爐邊只好?

邊間shop平?

洋房

Re: 想買暖爐邊只好?

Feb 4 is the Spring. So the heater will be cheap Now. as no one will buy it.

If you buy it. Only used for the comming Winter.

侯爵府

畀面勳章

我買左呢隻(但無LCD既) :

就算春天都有時會幾凍(試過過年都只係得5~6度啦),覺得有需要咪買囉.....

~ detail ~

大宅

嘩! 個bb咁樣吹法都仲咁開心 !!? haha just kidding.

暖爐 - 開一段時間先暖, 但暖既範圍大.

暖風機 - 一開即暖, 但暖既範圍細.

我都係用暖風機,bb沖涼用多.

市面有o的多用途冷暖風機, 好似幾好, 4季都用得!

別墅

我有個6片暖爐, 豐澤的. 老實講, 如果唔係亞女出世出院果幾日好凍, 亞媽話又一定要,我都唔買.又大又左"訂".
放廳,要閂晒所有門, 又要少開門閂門, 開左成一兩個鐘之後, 先至好似暖一兩度,but,如果房用就ok,有d乾.

暖風機,平d細d快d,如果俾我揀多次,我會要風機

侯爵府

畀面勳章

dom 寫道:
嘩!個bb咁樣吹法都仲咁開心!!?haha just kidding.
暖爐 - 開一段時間先暖,但暖既範圍大.

暖風機-一開即暖,但暖既範圍細.

我都係用暖風機,bb沖涼用多.
市面有o的多用途冷暖風機,好似幾好,4季都用得!

係呀!個暖風機開著後,BB走埋去模都唔怕....
我比BB沖涼房用一個;睡房用一個;夠晒暖!!~
唯一缺點係

首頁

尾頁

跳至