美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

雖然平,但估唔到咁好用......

尋日去左美纖社度諗住買tense slim飲,結果令我滿千載而歸~!! :mrgreen:
因為逢生日o既月份買o野係有半價,(照原價計返再半價),我買左3盒tense slim$480,佢可以好平價錢再加錢換其他o野,咁我就加左$40買多兩樽燒腩丸,買夠$500又有兩樽tense slim,一樽注氧牛奶night cream同埋一支cleansing gel(regene產品)送,我已經覺得好抵,跟住個姐姐話,生日月份如果買夠第5件貨仲再送多一盒$220以下o既mask(款式任揀),咁我都買左3盒野啦,又見屋企支防曬都用到咁上下,咪買支防曬試下囉,原價$112,減左都係$56,仲有一件貨買咩好呢?佢地做緊promo,注氧牛奶系列任選兩件都係$99,好抵呀~!!!於是我就揀左一支牛奶面膜同埋洗面泡,佢送o個盒mask我就要左盒紅蔘修護mask,再俾$15入會,送多兩塊美白mask tim~!!入會係要來儲分,$10有一分,d分儲到咁上下(一年期限)就可以分數換返同等價值貨物,e.g:320分,可換同等價值$320貨.跟住佢仲送左d好靚o既利是封tim~!
我好開心,只係用左$690就拎左咁多野返屋企~!!(總共7款skin care,3盒tense slim同兩樽消腩丸) :mrgreen: 返到去就梗係第一時間開來試啦~!支牛奶洗面泡同cleansing就冇咩特別,都洗得幾乾淨,同幾爽!牛奶mask用完塊面好白淨,強烈推薦佢樽注氧牛奶night cream,原來除左可以當night cream用,仲可以搽厚d當mask"full"過夜,咁我就當mask用啦~!
今朝一起身令我好驚喜~!!!塊面唔單止白左好多,仲滑左好有光澤同彈性~!!真係好開心~!!
跟住試埋支防曬都好掂呀~!!爽得來都幾保濕!仲有其餘兩隻mask未試.
真係冇諗過價錢咁平就有咁好效果~!!!
近排我愛上左dhc,regene而家成為我第2最愛~!!! :mrgreen:

男爵府

Re: 雖然平,但估唔到咁好用......

小白兔,

Can I have address details of "美 x 社 ? Thanks a lot.

男爵府

係咪要入會架?

男爵府

小白兔:
我曾用過REGENE既試用裝, 都覺得效果係唔錯, 當時都想買支大既用, 但$原來都唔平, 而家妳講得o甘低我都好想知妳話果間'美纖社'響邊樹喎. ?-(

大宅

http://www.stagebeautie.com/main.php

因為我係會員,每個月都有news letter寄來,久不久就會有promotion,有時會寄信有時會打電話來通知我,我都覺得stagebeautie嘅product都算平,而且用得過。

大宅

crystaltochan :

其實你可以選擇唔入會ga,不過入左就抵d,因為可以儲分,同埋生日個月份可以半價買o野,入會費都係$15,仲即時有兩片美白mask送返~同埋我留意到佢d價錢好似係有mark住"會員價"同埋"非會員價".

winice,Bambi:

美纖社唔係度度有ga~!
美纖社~click here

男爵府

咁你買甚麼牌子?
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

大宅

Regene

複式洋房

係呀!每次買完Regene都好開心,因為好抵同好多嘢送。
「你們要靠主常常喜樂,我再說,你們要喜樂」 腓立比書4:4

禁止訪問

大宅

小白兔,

買Regene做了會員是很低買的,某d Product都很好用,但是就千萬要小心因為太多優惠而買得太多用唔切呀。

我已是Regene的會員超過四年、但是每年、每月、每個特別節日 (如聖誕節) 都有好多特價推廣、比起不是會員及平日正價買真係平好多~好多~

但是就係因為咁我就買埋~買埋根本用唔切 最敝就係驚用唔切又堆到過期,不過如果是用家最好找多幾個親戚朋友用同一張咭買野,大家share就好d。

就係咁之前連續兩年我都同屋企人儲夠分拎o左佢都成仟蚊禮品,須然係好正、好吸引、但係我屋企依家仲係放存唔少Regene的貨係度、真係用唔切o架。所以買時真係要好少心啊。
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

大宅

小樹熊 ,

多謝你gae分享,所以我都諗過下次再去買tense slim時就淨係袋住要買gae金額去算數,費時中招~!

別墅

小白兔 :

若果我想入會買tense slim , 係咪即是入會即是有會員優惠? 有冇專門店或地方在那裹?

子爵府

你就好啦, 白左!

我用佢套牛奶mask, night cream, 都一d都唔覺有效! 我就係諗住佢可以送上門, 又50%off, 所以買左一大堆, 攪到而家又係擺左係屋企, 耐唔耐至用下!

不過佢枝擦子膠就好ok, 好好用!
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

大宅

Nonna:

你睇返我發表過o既回應啦,有條link(寫住美纖社click here).

首頁

尾頁

跳至