美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問邊隻遮瑕膏平平地效果又好? 有無唇膏狀.. 好似方便啲..

因為我係唔化妝.. 所以唔會成日用.. 細細支啱用架啦.. 有無好介紹?

大宅

Re: 請問邊隻遮瑕膏平平地效果又好? 有無唇膏狀.. 好似方便啲..

Guerlain幾好呀!筆狀o既,係液體,用時擰一擰就得,要用幾多就擰幾多,雖然佢係液體好稀好薄,不過遮瑕度卻好高,仲好自然tim,都唔覺搽左o野,我一試愛上呀~!好似$225.

男爵府

Re: 請問邊隻遮瑕膏平平地效果又好? 有無唇膏狀.. 好似方便啲..

DHC有支橄欖嫩白遮瑕膏細細支$205.但唔知好唔好用.有無人試過?

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

Beauty Tech嘅 Ice-cream concealer 好好用,如果普通遮面部瑕疵用肉色,遮黑眼圈就用黃色,我黑眼圈好勁的,但用咗真係完全遮哂,仲keep得好耐唔會浮起.不過唔係唇膏狀的,在sasa有得買.

靚太唔易做!!

大宅

Beauty Tech幾錢呢?

大宅

Re: 請問邊隻遮瑕膏平平地效果又好? 有無唇膏狀.. 好似方便

Beauty Tech ( good good good )

我用來遮暗倉印效果好好 .

實際價錢真係唔記得 ,150元樓下.
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

別墅

Re: 請問邊隻遮瑕膏平平地效果又好? 有無唇膏狀.. 好似方便

cupiegrand ,
我睇雜誌話Canmake既遮瑕膏(黃色)好好用呀~
我去Watson's既專櫃睇過,佢有幾隻色,係筆狀,細細支既,好似幾十蚊,搽上手都好自然呀~
過去的留不住, 未來的難預測, 守住現在,當下即是~

禁止訪問

複式洋房

Beauty Tech ,邊度buy?

大宅

Beauty Tech , 在那裡有專櫃[email protected]@" 可以pm我嗎?

大宅

Beauty Tech

間間莎莎都有得賣架
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

別墅

如果我淨係用Beauty Tech遮黑眼圈, 但係唔再搽粉底(全塊面), 會唔會睇落眼o個個位好古怪o架? (特別白o左??)

民房

Giorgo Amarni - very good!

複式洋房

holylai 寫道:
Giorgo Amarni - very good!

咁幾多錢呀??

洋房

cupiegrand 寫道:
因為我係唔化妝.. 所以唔會成日用.. 細細支啱用架啦.. 有無好介紹?

the product of body shop can fit your requirement.

複式洋房

我覺得biotherm好..約120元
遮瑕度極高,顏色很接近皮膚,不易起裂紋...
很適合我遮d較大和深色的暗瘡印.

其他我用過的,一般都偏油,或者難捽開,現紋,易甩..

禁止訪問

男爵府

我用SOFINA 0既RAYCIOUS,佢0地個隻唇膏狀0既, 可以大幅度遮蓋雀班同眼肚.

大概$200樓下. :lol:
違規簽名-超版代刪

大宅

在某雜誌上,有一個各大品牌的遮瑕膏大測試, 發現 資生堂的最work. 我也曾試用, 又真的幾好. 不過, 要成要2xx....有d貴....唉..我用緊fancl, 唔多掂...我捱埋個支野, 就打算轉用資生堂ga la.....

別墅

各位,咁ISPA,BIOTHERM OR BEAUTY TECH 好D 呀?
THANKS !

首頁

尾頁

跳至