意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 291|主題: 151234

去日本跟邊間旅行團好?

大宅

國民生產總值:3198

2019勳章

去日本跟邊間旅行團好?

幾時去會平呀?Thank!

侯爵府

國民生產總值:20058

Re: 去日本跟邊間旅行團好?

東瀛遊,因佢o地d團好少取消,
上次去日本原先參加縱x遊,後來要取消,縱x遊話
無晒回程機票,隨即走去東瀛遊報名,哈ok無問題喎
另東瀛遊導遊費用平d

民房

國民生產總值:66

東瀛遊麻麻地, 我04年10月跟此旅行社去東京,
成日叫我地買佢SELL個D嘢.

男爵府

國民生產總值:7334

我兩個朋友都極力推介東瀛遊, 所以我就報呢間啦~~~我將會在2月17日去本州七天團呀!!! 回來再報告比大家知啦~~~

大宅

2019勳章

Hi carol_kk:

妳個團團費幾錢呀?

男爵府

11111,

我個團費係$7399, 只有四餐唔包 (一日去環球片場, 一日去迪士尼), 早去晚返, 仲可以加$360 (雙人) 住hello kitty房添呀~~~我朋友住過, 仲有好多紀念品送, 佢話值回票價喎!!! 旅行社都有比張宣傳單張我睇, 真係唔錯架!!!! 呢個團已成團, 仲約左幾時開茶會添呀!!!! 好期待呀~~~~

侯爵府

國民生產總值:20058

玲玲豬 寫道:
東瀛遊麻麻地, 我04年10月跟此旅行社去東京,
成日叫我地買佢SELL個D嘢.

去o甘多次日本都係參加東瀛遊,我發現超過七日o既團,
佢唔多sell野,但有次去超值5天東京購物團,嘩個導遊sell野sell到你暈,
採取辦法係戴上黑超扮訓覺

大宅

2019勳章

咁幾時係淡季?我想經濟D!

別墅

國民生產總值:624

東瀛遊, I joined and I like them.

大宅

2019勳章

想問東瀛遊同其他旅行社有什麼分別呢?分別在那裡?

男爵府

11111,

年初九之後就開始淡季啦~~~我join個團既團費至到3月中架~~~

我睇過康泰, 全部都係下午機, 而且只得5天團成行, 而東瀛遊就係早機, 除左5天之外, 7天團都容易成行架~~~我有些朋友經常會去旅行, 所以佢地既答案都好值得參考架!!!!

經過比較行程, 我最後都係因為朋友極力推介, 所以就join東瀛遊囉!!!! 如果你唔急, 等我返黎再話你知啦!!!!

大宅

2019勳章

carol_kk:

琴日去東瀛遊睇過,係16日前報名可減$200,等唔到妳返啦,我會選月底出發,有三個日子嘅五天團已成團,依家十五十六唔知7天好定5天好,大阪係咪可唔去呢?

別墅

國民生產總值:785

我自己好中意去日本, 但第一次跟團之後就每次都自助遊。

其實每間旅行社都有好團同差團, 睇番你想去日本邊度同埋做d乜囉.....如果要慳d駛, 單玩東京五日團都夠, 本州七日就可以玩埋大阪果邊。

揀團我會睇:
(1) 航班--一定要早去晚返, 而其中, 國泰會貴少少
(2) 酒店--市中心地區酒店值錢好多呀, 夜晚自己出去食野都方便d
(3) 膳食--主要係睇包幾多餐, 食乜唔重要, 因為跟團其實都冇乜好野食
(4) 一定一定要睇「小費」點計......三千零蚊o既團, 隨時要俾多5~7百做小費, 小心失預算!

別墅

國民生產總值:785

TO: 11111

大阪同東京距離好遠, 如果真係想玩得detail d, 單去東京好了!

男爵府

11111,

噢~~~咁無辦法啦~~~咁你要自己決定啦!!!! 我本來都打算去五天, 但我老公話五天玩唔到好多野喎~~加上我好難先可以放大假, 所以佢話join七天團囉!!!! 而我join果團, 東瀛遊係講明坐國泰架!!

kanris,

我同意你既講法呀~~~我揀團都會揀早去晚返果D, 咁可以玩多少少時間!!!!

子爵府

國民生產總值:10866

醒目開學勳章

東瀛遊

男爵府

國民生產總值:5225

me too
KSY 寫道:
東瀛遊

洋房

國民生產總值:332

I like 東瀛遊

珍珠宮

國民生產總值:37583

畀面勳章 大廚勳章

我上次都係跟東瀛遊, 食住都幾好, 個guide又好好人, 又冇hardsell叫人買野喎.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.