意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 159|主題: 124085

MODERN BEAUTY試做減肚??

子爵府

國民生產總值:12355

MODERN BEAUTY試做減肚??

有有人試過呀??/佢寫住試做價係68, 但唔知之後個package 幾錢??? 同埋試做完係咪真係走唔甩呀???

pls. advise. thx.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

琥珀宮

國民生產總值:196739

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: MODERN BEAUTY試做減肚??

可能先前有會員係度分享個間公司既service,我對呢間公司唔係咁有好感。

民房

國民生產總值:12

我平時最like周圍搵野試, 但modern beauty呢間佢送錢俾我都唔會試, 廢事煩!

我在其他website都見好多人彈呢間野ga!好似she.com 咁呀! 大把人彈, 各位媽咪, 小心!

別墅

國民生產總值:895

我有朋友去呢間野join左個cours$30,000幾蚊, 減左3個月越減越肥, 佢地好好呀, 送多3個月比佢繼續減, 但係都唔得, 最後都冇再幫親lu.

禁止訪問

國民生產總值:1871

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.