想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

For POW威院公家症:
1) better to get referral letter from your 婦科/不育醫生
2) bring your letter to 威院, 李嘉城婦產科2/F 排不育科
3) 之後姑娘會比個期妳返去聽講座, 聽完先再比期妳返去見醫生.

我5月尾去排, 8月聽講座, 下年8月先有得見醫生. 據知見完醫生可以好快開始TREATMENT. 所以我依家一路睇私家, 一路等威院. 只係怕萬一要做IVF, 太貴喇.

唔只威院有不育科, 好似瑪麗,廣華,將軍澳都有.

原文章由 SunriseSunset 於 07-10-20 11:46 發表
我都想知如果想睇政府不育科要點做?有冇朋友有資料?謝謝!

大宅

高齡產婦,

我現在睇緊Dr Tung,唔知佢肯唔肯寫referral letter俾我呢?因我都想排定政府,in case need to do ivf.

原文章由 高齡產婦 於 07-10-20 12:11 發表
1) better to get referral letter from your 婦科/不育醫生
2) bring your letter to 威院, 李嘉城婦產科2/F 排不育科
3) 之後姑娘會比個期妳返去聽講座, 聽完先再比期妳返去見醫生.

我5月尾去 ...

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

MrsKong,
放心啦, 妳問董醫生, 佢一定即刻寫比妳.
thailand 妳玩嗎? 去咗which part of Thailand?

原文章由 MrsKong 於 07-10-20 12:39 發表
高齡產婦,

我現在睇緊Dr Tung,唔知佢肯唔肯寫referral letter俾我呢?因我都想排定政府,in case need to do ivf.

大宅

高齡產婦,

Phuket. This is my first time go to Phuket. The trip is great!

But, I was very sad to know your news last night! Now, I am crying......:-( very sorry. 我從天堂跌落地獄 :-(

Oh! Please we want to be a mother. How difficult it is!

原文章由 高齡產婦 於 07-10-20 12:54 發表
MrsKong,
放心啦, 妳問董醫生, 佢一定即刻寫比妳.
thailand 妳玩嗎? 去咗which part of Thailand?

伯爵府

MrsKong,

Thanks for your supporting! Don't feel so down, we can have our own healthy baby very soon, just don't give up! It so nice to have all BK sisters to support me in the dark, I really feel so warm with you all, especially for those whose seeing dr Tung together. We just like a family!

I still cry everyday, it need some time to recover. Physically is not a big deal, I can't really feel I'm weak, but mentally really need to recover.

I will visit Dr Tung again next Friday for check up. I will ask her when I can really start again. B4 the operation, she told me I can try IUI again in Jan, better take some rest and try by my own in Nov & Dec.

Really not so sure, you know the time of waiting for every month is so slow.....

原文章由 MrsKong 於 07-10-20 13:03 發表
高齡產婦,

Phuket. This is my first time go to Phuket. The trip is great!

But, I was very sad to know your news last night! Now, I am crying......:-( very sorry. 我從天堂跌落地獄 :-(

Oh! Pleas ...

複式洋房

高齡產婦,Thank you very much! 祝你心想事成!

原文章由 高齡產婦 於 07-10-20 12:11 發表

我5月尾去 ...

大宅

醒目開學勳章

我同老公都好想有BB,但係個天真係同你玩咁,越想有就越唔俾你有,仲發現好多問題,現在我同老公係QMH睇緊輔肋生育.真係好大壓力.

原文章由 annietsang 於 05-2-7 23:52 發表
原來想要bb,,無得強求...我fd親友..結了婚15年都無得生
上個月bingo左,,,,開心到飛起..女35男38歲

我同老公明天結婚4週年...我哋試咗3年半都未有
下月尾去威院見doctor
各位隨遇而安吧!!!!!!!!!!!!! :h ...

首頁

尾頁

跳至