意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 15|主題: 77824

五個月大,隻耳好多耳屎,可以點

男爵府

國民生產總值:6788

好媽媽勳章

五個月大,隻耳好多耳屎,可以點

如題

侯爵府

國民生產總值:24089

Re: 五個月大,隻耳好多耳屎,可以點

耳屎會自動排出黎架~因為我仔仔都係咁囉~
我家有隻曳曳豬

別墅

國民生產總值:817

Usually i will ignore it coz it will not affect my kids. But in case they got fever and need to check the ears by Dr , I will ask the Dr to help him to take it out by his instrument. But if it's not too much, I will not do that

男爵府

國民生產總值:6788

好媽媽勳章

謝謝你們的回應

大宅

國民生產總值:1147

如果是油耳就排不到,我用棉花棒清理,我BB好鐘意,旭都唔旭。

禁止訪問

國民生產總值:17180

男爵府

國民生產總值:6949

我bb都係油耳,我用粗既(尖尖幼d)棉花棒幫佢清潔,佢郁都唔郁架,可能好舒服啦 :mrgreen:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.