產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊度有平嘅餵奶bra賣?

就快生喇.....邊度有d無鐵線又平嘅餵奶bra賣?

洋房

Re: 邊度有平嘅餵奶bra賣?

Sheepy,

花園街街尾, 100元四個(棉質)

別墅

Sheepy 寫道:
就快生喇.....邊度有d無鐵線又平嘅餵奶bra賣?

我都想知呀!但又唔想係街邊買, 想試過身至買, 咁請問去邊間 shop 買好呢? Mothercare 好嗎? 平嗎?

男爵府

Re: 邊度有平

我昨天買了三個"MomsInMind交錯式胸圍". 間Shop在旺角. 你可以先到個網頁<<孕寶寶>>
的"網上購物"-->>"哺乳用品"-->>"哺乳胸圍"看一看

你也可以到<<BF Moms>>個網看一看也有得買.

記住, 一定要試, 我前日在上環永安試時就算同一牌子同一個size不同款都可以差好遠. 我在永安試了數個牌子都個人上覺得合我, 所以到這裡買了.

該用戶已被刪除

別墅

moondream3003 & 珮珮媽咪,
Thanks for your advice!!

moondream3003: the website you recommend is very good for breastfeed mom! Thx!

珮珮媽咪: I think Mothercare's products are quite good. I'll go and look look! Thx!

大宅

Re: 邊度有平

$49 each at A-Fontane underwear shop, olympic city 2.

首頁

尾頁

跳至