意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 2|主題: 84958

見到報紙有coupon 係chicco 的冷暖保溫器, 話可以翻熱瓶內的牛奶, 如果想鍡母乳的

民房

國民生產總值:33

見到報紙有coupon 係chicco 的冷暖保溫器, 話可以翻熱瓶內的牛奶, 如果想鍡母乳的買定o岩唔o岩用ga?

見到報紙有coupon 係chicco 的冷暖保溫器, 折實賣$328,話可以翻熱瓶內的牛奶, 如果想鍡母乳的買定o岩唔o岩用ga?
呢d 暖奶器其實使唔使買呢?
thx a lot~
?-(
Howard: Hello!!

別墅

國民生產總值:794

Re: 見到報紙有coupon 係chicco 的冷暖保溫器, 話可以翻熱瓶內的牛奶, 如果想鍡母乳的買定o

要睇你用咩奶樽先買咩暖奶器既, 一般都岩用, 不過我冇買到, 只係搵個大d既水杯用熱水坐返熱d奶, 都係用3幾分鐘姐, 又慳錢!!

好多其他暖奶器都唔洗折都係3百零蚊姐.....

民房

國民生產總值:33

Re: 見到報紙有coupon 係chicco 的冷暖保溫器, 話可以翻熱瓶內的牛奶, 如果想鍡母乳的買定o

thx a lot~
咁我慳番d $$
因為我是第一胎, 又就快到預產期, 見到林林種種的b b 野, 總是唔知邊度著手, 唔知洗唔洗買的
Howard: Hello!!

大宅

國民生產總值:4703

icecream22,

But if you will continue to breastfeed your baby when you start work, I think it is better to use the 冷暖保溫器. I buy one and the brand name is CARE and the cost is just $1XX. The cost is OK.

愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...
該用戶已被刪除

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.