意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 204|主題: 88956

2005/burberry Blue Lable 保齡袋

洋房

國民生產總值:467

2005/burberry Blue Lable 保齡袋

我剛剛買左個日版粉紅2005/burberry Blue Lable 保齡袋,有冇人知點分真假呀?因為未買過日版,我驚自己買左假架,仲有返來先見冇塵袋,有serial no 以前買有附塵袋,不過就唔係日版。
有冇人可以幫到我?

大宅

國民生產總值:3618

Re: 2005/burberry Blue Lable 保齡袋

如果係專門店買,應該唔會買到假野架......
我幾個袋都係妹妹去日本時,在專門店買來送俾我的...
好似有塵袋喎,係藍色膠的(如果我無記錯)

伯爵府

國民生產總值:15505

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Re: 2005/burberry Blue Lable 保齡袋

我上個月都買了一個粉紅色, 個sales話係最新05春季版, 我買時是連塵袋, 買完之後係商揚都見到有個阿太拎住同欸, 不過係灰白的格仔pattern。
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

國民生產總值:4978

2018勳章

Sorry!! Can you post the photo here and let me know how much? Thanks a lot.

洋房

國民生產總值:467

我係家樂商場買,$1900. 我post左張相。

PHOTO
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/lily99hk2001/album?.dir=/e122&.src=ph&.tok=phrZbfCB9L4ECUAw

大宅

國民生產總值:3731

seven7 寫道:
如果係專門店買,應該唔會買到假野架......
我幾個袋都係妹妹去日本時,在專門店買來送俾我的...
好似有塵袋喎,係藍色膠的(如果我無記錯)

伯爵府

國民生產總值:15505

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

係喇, 就係呢個手挽袋, 佢仲有一個粉紅色的可以袋A4文件袋, 好靚, 心思思都想買埋去, 不過我就買貴左, 要成$2,050

其實我都去過日本專門店購袋, 最先就去了一個有天幕的mall(近豐田汽車城), 個間店的紙袋是blue label嘅 藍色印有馬仔logo, 最後去過銀座個間舖, 個包裝紙袋是傳統格仔圖案; 我係呢兩間購物, 都係俾紙袋我, 無連塵袋, 可能我跟她們說要來送禮用, 大大小小都好幾個; 最後還用好大個紙袋pack好去, 方便我拎上飛機, 無論包裝, 待客態度服務簡直一流。

我分辨真偽有下列各項:
1. Barcode No.-聽導遊講日本貨出口好似是49, 48; 本銷
是好似係44, 45....(隔左咁耐, 唔係好肯定)
2. Serial No. -水貨店sales教檢查車縫在袋裡match印在
hangtag上的serial no.
3. 自己檢查 -如果自己用開呢個牌子, 無論面布, 裡布質感跟
老翻有D唔用, 加上檢查detailed accessories跟真品
是否有很大分別。
4. 如果是新款的話, 老翻袋未必跟得咁快, 看看yahoo-bid
個D 100%new 99%real 都係買緊冬季版和船袋
咋。

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

洋房

國民生產總值:367

I also want to buy ah..
Last night, I went to Mongkok and saw the price is$1850 ah...
And there is another colour is in white with blue color.
Very beautiful
:lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

複式洋房

國民生產總值:316

其實burberry Blue Lable 係冇塵袋,我係平時都係係日本買,佢地有時會用透明膠袋入左,再比一個紙袋你,有時只係得一個藍色索繩burberry Blue Lable 袋你∼
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.