意見反饋
義工

產前產後 今日: 10|主題: 240761

戒不掉檸檬茶/中國茶/綠茶,對胎兒有否影響

大宅

國民生產總值:1633

戒不掉檸檬茶/中國茶/綠茶,對胎兒有否影響

now 6m3w, still like to drink tea, what is the effect? i feel guilty.

男爵府

國民生產總值:6071

Re: 戒不掉檸檬茶/中國茶/綠茶,對胎兒有否影響

it was rather difficult to take no tea especially upon having meals outside
i had tried to control and only take very little, but my son still look tanned in his 1st month, rather remorse even not know whether it was related or not
luckily, his complexion changed gradually in late 2nd month, it look much better
sorry for unable to set the photos for comparison, pls keep an eye on me as the photo might be shown if my husband get time to help

複式洋房

國民生產總值:336

茶始終都有咖啡因,就如說咖啡對BB有沒有影響,當然最好就戒了,不過不是狂飲我諗都沒問題的。我起初都有戒,但到了臨生這兩個月,就好似上癮咁,唔喝唔安樂。

複式洋房

國民生產總值:390

agree "茶始終都有咖啡因",
我駝 bb 時戒絕所有咖啡因:咖啡、奶茶(全部都係濃茶o黎o既)!雖然比人話我太緊張,但bb唔係佢o既,梗係唔駛咁緊張啦~bb有乜o野事,受害o既係bb同自己,到時後悔就莫及喇~

到懷孕尾期我就飲淡茶。bb而家皮膚較黑,唔知係咪飲茶o既關係? ?-(

大宅

國民生產總值:1395

我基本想都無戒因為我覺得淨係飲水好難頂, 飲得果汁多又話糖份高,所以我都有繼續飲茶,不過做飲淡d。

大宅

國民生產總值:1956

No worries la, my doctor said just take 1 - 3 cups of tea or coffee will not do any harm to the baby. Relax!!!!!!!!!!!

大宅

國民生產總值:1956

I mean 1 - 3 cups coffee or tea daily

水晶宮

國民生產總值:66954

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我而家陀第二個,都係戒唔甩飲維他檸檬茶,唔飲好似周身唔聚財咁!Touch wood,我個女暫時都無咩問題,仲好似我咁一樣咁鍾意飲!
唯一要戒既就係可樂,萬萬不可呀!

大宅

國民生產總值:1763

我而+都有飲檸檬茶呀,開始成日飲呀,而+小左喇,都係唔好飲咁多好d呀 :-|

珍珠宮

國民生產總值:35848

我陀BB時都有飲茶, 可樂,不過係淡d同少o的, so far 我BB 都o.k. 喎 (touch wood) !

大宅

國民生產總值:1633

thank you for all your reply. i feel better lar

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.