意見反饋
義工

產前產後 今日: 16|主題: 240881

請問幾多週開始,每兩個星期要覆一次診呢

複式洋房

國民生產總值:247

請問幾多週開始,每兩個星期要覆一次診呢

是否從第七個月開始,就每兩個星期覆診一次,而九個月開始,就每星期覆診一次呢?

男爵府

國民生產總值:5726

Re: 請問幾多週開始,每兩個星期要覆一次診呢

My doc ask me to go back every 2 weeks starting from 28th week then every week starting from 34th week.

複式洋房

國民生產總值:219

Yes.

複式洋房

國民生產總值:362

32weeks

男爵府

國民生產總值:9699

2018勳章 畀面勳章

我0個時0係健康院,到36weeks先一星期一次覆診
若要人不知,唔好太低B~~~

男爵府

國民生產總值:8728

醒目開學勳章

28-36週就兩星期覆一次
36後就一星期一次

侯爵府

國民生產總值:23431

畀面勳章

angelcheung 寫道:
28-36週就兩星期覆一次
36後就一星期一次

yes~~

複式洋房

國民生產總值:247

原來個個醫生都唔同的,昨天覆了診,醫生話因我有睇政府,所以叫我一個月後才再去,到時已經八個半月了(我都明白佢想幫孕婦慳錢既),唉,昨天等了二個幾鐘,睇

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.