意見反饋
義工

心聲留言 今日: 0|主題: 15927

跳至
有冇人年三十晚要返工呀, 初四又要開工呀??

複式洋房

國民生產總值:173

有冇人年三十晚要返工呀, 初四又要開工呀??

我咪係 law, 年三十晚要返工啊! :evil:
初四我 boss 又放假, 所以我要係 office 留守, 好慘啊!! :cry:
:oops: ~bobo101~ :cry:

複式洋房

國民生產總值:230

Re: 有冇人年三十晚要返工呀, 初四又要開工呀??

我都係年三十 (明天) 要返工,無得放早 !!
不過我比你好少少,就係初四 (星期六) 我唔洗返 ! 初六先啟市 !

複式洋房

cobyma, 你就好 la, 初六先要返, 我都想啊~~~
不過我明天早放, 4:00 可以走得!
最慘而家冇心機做野, d 廠都放晒假, 我 d 同事個個而家唔係上網就係傾電話, 真係悶到死!!

洋房

國民生產總值:177

我年三十都要返工呀(有得放早),跟住放到年初七先開工 :mrgreen:

王國長老

國民生產總值:52323

好媽媽勳章 王國長老

我地本來都是初四開工,但公司說初六先開工,但要在自己大假扣初四半日假,離晒譜!我公司的日本同事都投訴啊!佢地都唔想扣假想返工!

禁止訪問

國民生產總值:30345

民房

國民生產總值:82

我公司都算唔錯,年三十放16:00pm...到年十三(2/21)才上班...
之之是我的乖乖 :pint: :wave:

伯爵府

國民生產總值:19328

醒目開學勳章

我咪又係要返到年三十(希望可以四點就走得啦~),年初四星期六返上午,本來下午放假,點知下午又話要食開年飯.....

大宅

國民生產總值:3635

畀面勳章

年三十晚返全日,年初四返(長週)

大宅

國民生產總值:2052

我年三十放四點, 初六先啓市. :lol:
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

男爵府

國民生產總值:6373

me too, boss話事!

bobo101 寫道:
我咪係 law, 年三十晚要返工啊! :evil:
初四我 boss 又放假, 所以我要係 office 留守, 好慘啊!! :cry:

大宅

國民生產總值:1286

我咪係 law, 年三十晚要返工啊!
:cry:
初四要返工啦!因為我boss係台灣人,佢地睇著初四要拜神同開工 :-x
得放3日假著........

伯爵府

國民生產總值:17546

me too :-(
Pet Society Email : [email protected]
Login Name : Wensi
Pet Name : Sweet

大宅

國民生產總值:2788

我咪係lor.... :cry: 不過年30我有得放早兩個鐘,好過無 :-|
我有兩個小寶貝!

伯爵府

國民生產總值:18826

mattiemama 寫道:
我咪係lor.... :cry: 不過年30我有得放早兩個鐘,好過無 :-|

我都係呀,年30我都係要返工,又係放早2個鐘,年初四又要開工lu :-| :-|
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

複式洋房

大家今日 (年卅十) 要開工既朋友, 您地好呀....
今日真係辛苦大家 LA, 希望今日時間快 D 過 LA!! YEAH~~~
祝您地身體健康, 心想事成!! :mrgreen:

伯爵府

國民生產總值:18051

好媽媽勳章

bobo101 寫道:
大家今日 (年卅十) 要開工既朋友, 您地好呀....
今日真係辛苦大家 LA, 希望今日時間快 D 過 LA!! YEAH~~~
祝您地身體健康, 心想事成!! :mrgreen:

大家咁話!

等待驗證會員

國民生產總值:934

如題,我便是其一啦!
[size=medium]mymyso

子爵府

國民生產總值:13615

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我年二十九開始放、初九開工呀 ! 好開心哩 ~~

以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

大宅

國民生產總值:4323

@"@ 今日年30, 我病著開工. 吃完醫生開的傷風藥, 成個人都暈暈地, 呆呆地咁...~"~ 就係咁..我的工作效率反而高左, 一心一意咁寫coding..~"~ 3點幾就走得, 真好..嘻

我初六先要番工[email protected]@"

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.