意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 100|主題: 124594

跳至
有無人食過雅培葯廠的”諾美亭Reductil”減肥葯? 有效嗎?

大宅

國民生產總值:2701

有無人食過雅培葯廠的”諾美亭Reductil”減肥葯? 有效嗎?

有無人食過雅培葯廠的”諾美亭Reductil”減肥葯? 有效嗎? 成$20一粒, 要食3-6個月為1個療程, 如果無效, 費事浪費金錢啦!

大宅

國民生產總值:2704

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有無人食過雅培葯廠的”諾美亭Reductil”減肥葯? 有效嗎?

有效,我食左一個月減左10磅.

大宅

國民生產總值:2701

Re: 有無人食過雅培葯廠的”諾美亭Reductil”減肥葯? 有效嗎?

請問有無肥番? 是否到理想體重後就立即停葯?

大宅

277177 ,我仲食緊,醫生建議我減多10磅.
另外呢隻葯減肚腩同胃腩一流呀.

大宅

國民生產總值:2219

Hi, Maggiexo,

May I know, so far, any side effect ?? You are commend by your doctor to take this ??? So, it should be safe ?!?!

大宅

2hmama ,呢隻葯係我自己睇開既家庭醫生介紹,食之前醫生會講明係會有少少副作用,可能會便秘,口乾,但係我自己就冇呢d副作用,醫生話呢隻葯係大葯廠出,都應該係比市面上一般既減肥葯安全.
妳可以去以下網址睇睇:
here

大宅

國民生產總值:1083

2019勳章

maggiexo,

我想問下你食10mg 定 15mg 呀? 係唔係開始係食10mg,之後再食15mg 呢??

大宅

TIF1016 ,我依家食緊10mg,醫生話如果唔係太肥,食10mg已經可以,因為15mg唔係人人受得,可能會有反胃.

大宅

國民生產總值:3942

我高159cm,136磅,
腰圍成31吋,肚腩圍仲勁35吋,
唔知医生肯唔肯開比我食呢???

大宅

wing2003 ,妳可以問下妳睇開既醫生.

男爵府

國民生產總值:6949

好有效呀 :mrgreen: 我第一個月瘦

大宅

國民生產總值:1472

請問o係邊度買? 同埋是否需要醫生紙才可以買?

大宅

國民生產總值:2219

Hi, maggiexo,

Thks for your reply !

May I know, after you take this, your 胸 remain same size ??? Someone told me, since 胸 is also a kind of "fat", so, when 減肥, 胸 will become smaller ..... please comment !!

該用戶已被刪除

大宅

2hmama ,以下係以前討論過既文章應該可以幫到妳

有冇人食過Reductil 諾美婷減肥藥

洋房

國民生產總值:161

邊度可以不用醫生紙買到?
要點食法先有效?

大宅

maggiexo,
thank you!

大宅

coffeeortea 寫道:
邊度可以不用醫生紙買到?
要點食法先有效?

我都好想知道呀???

珍珠宮

國民生產總值:30695

醒目開學勳章

我而家食緊........

我食咗 14 日 10mg, 頭 10 減得好快, 之後見無乜效就食 15 mg.........到而家食咗 5 個星期, 減到 4 kg 左右. 唔算多, 我已經食好少野 :cry: :cry:

隻藥對我黎講無乜副作用, 開頭非常口乾 & 冇乜胃口, 食乜都口淡淡咁, 但食慣咗又冇乜野喎~

好多藥房都唔駛醫生紙就買到, 你地去問問啦! 我買 10mg $550, 15mg $650, 因係我朋友代我買, 所以藥房位置我唔清楚, 淨係知佐敦咋, sorry!

複式洋房

國民生產總值:155

我覺得第一次食果陣最有效(15mg),
可能因為果陣都有心減肥啦.
唔駛食半盒己達我想減的磅數.
它的作用是令你食少d,無咁想食野.
唔知點解我覺得食左仲精神左,haha

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.