意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 36|主題: 123379

dhc cleansing oil

別墅

國民生產總值:661

dhc cleansing oil

想轉洗面的, DHC olive cleasing oil 好唔好用?有冇它的其他product介紹?

別墅

國民生產總值:731

Re: dhc cleansing oil

mild soap , it also good for cleaning , as I used the sample before. :lol:

男爵府

國民生產總值:5225

REALLY REALLY GOOD

侯爵府

國民生產總值:20058

Deep Cleansing Oil is excellence

男爵府

國民生產總值:5113

我想八卦問下有無人淨係用deep cleansing oil, 無用佢隻soap架?....因我想買佢隻oil, 但又唔想買埋舊soap! 加埋好似好貴咁 唔知淨係用隻oil洗面, work 唔work 呢?

侯爵府

國民生產總值:20058

阿Be 寫道:
我想八卦問下有無人淨係用deep cleansing oil, 無用佢隻soap架?....因我想買佢隻oil, 但又唔想買埋舊soap! 加埋好似好貴咁 唔知淨係用隻oil洗面, work 唔work 呢?

我係只用deep cleansing oil
晚上先用deep cleansing oil o黎按摩清潔,
然後再用自己用開隻潔面乳o黎洗面&擦護膚品
朝早就淨係用deep cleansing oil洗面然後擦護膚品

子爵府

國民生產總值:10842

阿Be 寫道:

我用緊支 cleansing oil 同埋 mild soap,方法如下:

早上 : 單用 mild soap
晚上: cleansing oil 落妝,然後用 mild soap 洗面

件 mild soap 每次第只是弄濕隻手,然後塊 soap 輕轉數下便有足夠的泡沫來洗面,應該好耐用。

複式洋房

國民生產總值:421

你可以試下sample ga!
我就向yahoo 拍賣場向個台灣女仔買左幾樣野,
支cleansing oil $170 (如掛號+$10).
http://hk.search.auctions.yahoo.com/search/auc?acc=hk&alocale=0hk&p=dhc&auccat=42181
有興趣,可到以上網址搵,不過要俾左錢,佢先寄貨.

阿Be 寫道:

男爵府

國民生產總值:5113

thank you你地呀 hola, goodies & rennielo,

其實我而家都用緊DHC之前寄比我o個舊sample soap, 事實又真係幾襟用o既......嘻....但係慳得就慳o丫麻....所以咪問下淨用oil得唔得lor....

大宅

國民生產總值:3942

我就覺得舊soap好用d,我會早晚都用...真係好襟用架!
由於我冇化粧所以個cleansing oil就間唔中先用一次,
用嚟深層清潔下同清吓d黑頭,所以都好襟用!
而家有d信用咭會promo比d客戶優惠價580元訂一套架,
有齊cleansing oil、soap、爽膚水& olive virgin oil!
:lol:

別墅

國民生產總值:661

which card?

洋房

國民生產總值:228

I tried the deep cleansing oil for a week only, but I found that my skin is softer. It is a very good product. But it is a little bit dry after use.

珍珠宮

國民生產總值:35220

隻olive cleasing oil & olive virgin oil都好正! :mrgreen:

catmimi 寫道:
想轉洗面的, DHC olive cleasing oil 好唔好用?有冇它的其他product介紹?

大宅

國民生產總值:3942

我個friend話AIG同港基咭有呀!

伯爵府

國民生產總值:15703

DHC的cleansing oil都幾好, 幾乾淨, 但我唔鍾意d質地, 我比較喜歡SKII多D
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.