產前產後

跳至

首頁

尾頁
雲師奶 該用戶已被刪除

尿片一問

大宅

Re: 尿片一問

我個女個半月就用s, 而家就黎4個月, 開始轉m, 我個女初生時, 我叫朋友送s比我, 到我覺得s太多既時候, 就叫朋友送m(當時仲有好多朋友話送尿片而未送), 所以你都不妨叫朋友送d s, 又送d m, 反正尿片擺得即.

我用過妮飄同Huggies, 2隻都好用
雲師奶 該用戶已被刪除

子爵府

好媽媽勳章

雲的孩子都在跳舞:其實買咩碼既尿片都無所謂...反正如果你買多左細碼既尿片...如果第時唔o岩著...又未開既話...可以令去藥房換中碼...我個仔本身用細碼...但係發覺唔o岩著...轉左中碼...因為初頭驚佢無尿片著...一早買左好多...結果多左一包...又未開...擺係到又驚晒...拎去藥房問...話可以換...所以如果你朋友佢地買多左細碼...都唔駛驚話用唔到...
我覺得fitti都幾好用架...我初頭都用...後尾轉左用小兔pet pet...而家就用小熊pet pet...幾好用架...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

複式洋房

Goo'n/妮飄:我都有用, 現在百佳做緊特價, 妮飄m碼&大碼hk155 - 2包, 好低呀, 怏d去買喇.
雲師奶 該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至