意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 68|主題: 132894

[搵食推介] strawberry forever

別墅

國民生產總值:1088

strawberry forever

any comments??

thx
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;53/st/20040521/n/Chloe/k/023c/age.png

大宅

國民生產總值:2197

Re: strawberry forever

麻麻過麻麻.....價錢唔太值....如果只係食佢d甜品都ok o既....食eg."啦沙"呀果d就唔好去果食囉............
I Love Chip & Dale~~~~:-D:-D

複式洋房

國民生產總值:219

Yes, just so so only. Don't attract by its color design from outside.

大宅

國民生產總值:4323

~_~ 那間strawberry forever食物水準一般, 小食的份量又少 如果你唔叫set lunch 或 set dinner, 只係叫幾款小食, 一定唔多夠頂肚. 你最好當吃甜品的心態入去strawberry forever. ^^" 以咁樣的質素, 佢地價錢就真係...貴左d. ~_~" 我和朋友, 2個人去吃晚飯, 都要2xx落樓. 你地話貴唔貴. 我就覺好貴la.. ~_~" so...我就冇再去strawberry forever啦.

大宅

國民生產總值:2827

去過一次以後也不會再去(新世紀分店)
試過3款甜品旦糕真係好麻麻,不值一去

男爵府

國民生產總值:9248

食過一次set dinner,簡真係十個差字呀 o的野食無論係湯定主菜都勁咸,簡真係攞命o個隻

男爵府

國民生產總值:5394

青衣城果間D伙記個個都鞋口鞋面
:evil: 差!

禁止訪問

國民生產總值:797

複式洋房

國民生產總值:112

差到不知點講, 食物唔好食, d伙記無禮貌, 去過三次都是因為他們比較人少, 可以坐得舒服d。(旺角新世紀)
d伙記無禮貌, 本來想入去都走了(海運) :evil:

男爵府

國民生產總值:5225

一個"差"字.

大宅

國民生產總值:2335

我去過diamond hill,野食一般, 伙記好差,唔好再攪我

水晶宮

國民生產總值:59997

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

野食真係麻麻地..又凍..

大宅

國民生產總值:2240

我都同意

洋房

國民生產總值:123

?-( ?-( ?-(

男爵府

國民生產總值:5893

AGREE
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.