產前產後

跳至

首頁

尾頁

民房

乳頭同乳房漸漸變黑,有咩偈?

Hello 大家,

我在今個月廿幾號就生得,但就發現乳頭越來越黑,乳房還出現黑班,你地係咪咁既呢?生完會唔會變回顏色呢?要搽d咩呢?唔該各位。
:-P

別墅

Re: 乳頭同乳房漸漸變黑,有咩偈?

我係21号生呀!你係边道生呀?

我對乳頭都係黑過黑人,唔会變返以前咁架喇!放氣啦!

民房

FM1218,我係預產25號瑪麗生呀,你呢?
變唔番咖?咪好慘?驚會影響老公對我失興趣添!
:-P

別墅

我都唔敢比老公睇!我估佢会眼都凸埋!哈哈哈!其實算啦!老公唔会介意既!

我21号係浸会生。好緊張!

code 寫道:
FM1218,我係預產25號瑪麗生呀,你呢?
變唔番咖?咪好慘?驚會影響老公對我失興趣添!

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

唔駛緊張, 生完就會退色嫁啦!

複式洋房

唔係咩叫女人同女仔呀???
HEHAJOEY

大宅

:cry: :cry: :cry:點算ar??
FM1218 寫道:
我係21号生呀!你係边道生呀?

我對乳頭都係黑過黑人,唔会變返以前咁架喇!放氣啦!

子爵府

咦!我的冇變色喎!

別墅

我Dfriend全部都話黑哂!唔知係咪每個人都唔同。

Almaz 寫道:
咦!我的冇變色喎!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

變黑係因為賀爾蒙轉變. 生左之後會變番淺色架. 不過我自己既情況係要成年至變番以前個色law.

男爵府

畀面勳章

我個細女都九歲喇....咪又係烏卒卒....搽乜都無用呀.... 放棄咗好耐喇 :evil:
呢d就係話比大家知....[size=x-large]母親係最偉大嘅! :mrgreen:

侯爵府

code 寫道:
Hello 大家,

我在今個月廿幾號就生得,但就發現乳頭越來越黑,乳房還出現黑班,你地係咪咁既呢?生完會唔會變回顏色呢?要搽d咩呢?唔該各位。

我陀個時都係咁, 我生完大 概過o左兩個多月就淺色o左好多, 現在差不多和未生前一樣, 我早晚係餵人奶的.

首頁

尾頁

跳至