意見反饋
義工

產前產後 今日: 0|主題: 240872

開刀生-插尿喉痛唔痛架?

別墅

國民生產總值:872

開刀生-插尿喉痛唔痛架?

有無人可以分享下?

男爵府

國民生產總值:9697

2018勳章 畀面勳章

Re: 開刀生-插尿喉痛唔痛架?

我覺得唔痛,係有少少覺得唔舒服啫,唔洗咁擔心
若要人不知,唔好太低B~~~

子爵府

國民生產總值:13744

Re: 開刀?插尿喉痛唔痛架?

我今次生果時子宮開緊我都痾唔出要插尿喉...唔合我果時係咪陣痛好痛..所以覺得插尿喉都唔係太痛...係插果一下有少少"吉"肉甘0既感覺

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

好似打針敢覺 :mrgreen:

別墅

好驚呀!好怕痛! :-(

大宅

國民生產總值:2589

唔痛

禁止訪問

國民生產總值:10761

複式洋房

國民生產總值:219

唔痛 wor!

等待驗證會員

國民生產總值:6690

一入果下會感覺怪怪唔多舒服, 記住不停深呼吸(姑娘當時係咁教我)

別墅

咁可能真係唔痛...多謝分享!我心会定D! :lol:

別墅

國民生產總值:719

FM1218,

你吾洗驚ga, 你可以同姑娘講打咗麻醉針先同你插尿喉, 咁咪吾知囉! 個陣時我都係咁咋! :lol:

別墅

Shanpig04, 全麻都得?咁就好喇!

shanpig04 寫道:
FM1218,

你吾洗驚ga, 你可以同姑娘講打咗麻醉針先同你插尿喉, 咁咪吾知囉! 個陣時我都係咁咋! :lol:
:-P

男爵府

國民生產總值:5468

我在qe生,完全無痳醉,但我不覺痛,只有小小不舒服,不用擔心。

大宅

國民生產總值:1685

吾洗驚,打
http://www.babyhome.com.tw/album.op=view3&mid=71558&page=3&folderid=486309&fid=10407777&z=F

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.