自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

蛋白敏感是否不可以打流感針?? 如果輕微敏感又打唔打得架?
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問有無人知呀??

原帖由 veroshea 於 09-9-25 15:28 發表
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

侯爵府

好媽媽勳章

問番個e生 好d wor 專業d ma
原帖由 veroshea 於 09-9-25 15:28 發表

男爵府

應該係!

因為我年年打, 醫生年年問, 但我無蛋白敏感, 所以佢亦無解釋過若有會點樣.

大宅

醒目開學勳章

係架.........我表嫂曾經帶個仔去打針.但醫生知道佢蛋白敏感後,就話佢以後都唔可以打呢d針了........但就無詳細解釋喎

珍珠宮

原帖由 ShinTeresa 於 09-9-29 05:45 PM 發表
問番個e生 好d wor 專業d ma

Agreed!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至