意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 3|主題: 133276

[搵食推介] 請問山頂有沒有好食的地方推介

禁止訪問

國民生產總值:8126

請問山頂有沒有好食的地方推介

別墅

國民生產總值:790

Re: 請問山頂有沒有好食的地方推介

全部都係咁貴, Cafe Deco 比 Moven Pick 好.

大宅

國民生產總值:1380

2018勳章

The Peak Outlook, but no cheap.

禁止訪問

珍珠宮

國民生產總值:34973

2018勳章 畀面勳章

Delifrance隔離有間中式甜品店, 唔止甜品, 仲有小食同飯, 價錢合理(以山頂黎講), 又有位座位. 我次次上山頂口痕都會幫趁佢.

別墅

國民生產總值:937

Cafe Deco 真係好貴家,平均最少每人要兩百蚊,上年我一家上上下下共七大人、四細路去食晚飯,共吃了四千幾蚊,不過嗰次係豪吃嗰種!

禁止訪問

別墅

國民生產總值:937

推介 :mrgreen: 係 Cafe Deco 我一定叫印度烤包,讚!and then 新鮮生蠔啦,佢地啲扒類都唔錯 :mrgreen: 可留點肚吃件蛋糕,不過一件已經好大件

男爵府

國民生產總值:6157

cafe deco真係幾好食.
my favourite :

tandoori 印式燒烤 - around $170
steak - around $180

必食 : foie gras (鵝干) 手卷,真係好好好好食呀!

menu : http://www.cafedeco.com/cafed/v_deco_menu.asp
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

水晶宮

國民生產總值:69560

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

badspriteboy 寫道:
全部都係咁貴, Cafe Deco 比 Moven Pick 好.

MOVEN PICK好似啱啱結業啦! CAFE DECO係好食D,但較貴,不過幾好座

大宅

國民生產總值:3920

上山頂,千祈唔好考慮去大平山餐廳 !!!!

花園加左好多抬,攪到d位好窄,無咩私隱。

侍應服務態度差。 :evil:

大宅

國民生產總值:1501

我上次係平日去, 所以人唔係咁多人, 侍應態度幾好

別墅

國民生產總值:790

大平山餐廳 ??
係咪十字路口位,街邊有露天,好似入左森林果間呀??

餵蚊~~~~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.