自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10581946&extra=page%3D2
我之前有睇過佢既自我介紹
認識左一個有婦之夫
然後有了bb就跟這男人分手
大肚時再認識左另一個男人
bb出世後又分手了
帶著幾個月大的bb又再認識了其他男人
內容大慨為
『我同k先生都係網上識既............................
直覺講我知k先生唔會傷害bb,咁我地就約左出黎見面食飯...................
後來bb就係左k先生屋企訓而我就自己返左屋企..........................』
有網友勸佢小心照顧bb
佢仲覺得自己好岩
人地話錯佢

男爵府

簡直係靈2事件, 呢D要寄信去怪談揚開去!

大宅

樓主,你有冇睇清楚佢係post係邊到架 佢post係成人topic到架喎,仲要寫野寫到咁露骨,睇到一半都已經唔想睇了,果個人應該係係到寫故仔,同埋可能係個男人黎添呀mouth:

水晶宮

巨同早排新聞講果跟唔同男人生七個子女的媽媽有得揮...

少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

原帖由 矇豬豬 於 09-9-26 09:48 AM 發表
樓主,你有冇睇清楚佢係post係邊到架 佢post係成人topic到架喎,仲要寫野寫到咁露骨,睇到一半都已經唔想睇了,果個人應該係係到寫故仔,同埋可能係個男人黎添呀mouth:mouth:" /> ...

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

複式洋房

原帖由 矇豬豬 於 09-9-26 09:48 發表
樓主,你有冇睇清楚佢係post係邊到架 佢post係成人topic到架喎,仲要寫野寫到咁露骨,睇到一半都已經唔想睇了,果個人應該係係到寫故仔,同埋可能係個男人黎添呀mouth:mouth:" /> ...

我冇睇詳細內容
之前都係朋友send比我
話竟然有d咁既媽媽
如果係假的話
大家要小心
因為佢用左張bb相呀

大宅

原帖由 蛋蛋 於 09-9-26 10:08 發表

我冇睇詳細內容
之前都係朋友send比我
話竟然有d咁既媽媽
如果係假的話
大家要小心
因為佢用左張bb相呀

我睇頭段,都以為佢講普通野,但睇到一半,開始又攬又錫,已經唔對路,再睇多d就講核突野喇 之後望下佢係邊到post,原來post係成人到,就估到係咩事啦.......係呀,佢拎左張bb相做大頭照呀,都唔知係咪copy左其他媽咪d相添呀mouth:

首頁

尾頁

跳至