育兒好物

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

any recommend of good抽濕機?

pls recommend

別墅

Re: any recommend of good抽濕機?

我見innotech有隻抽濕放濕機, , 自動調節濕度,$28xx, 有冇人買左?

洋房

我o地大概一星期前買o左,而家日日抽,通常用乾衣個function 將d 衫抽通宵,都ok啦。我o地買時$2688 (千色店),送一個無線電掃把,後來買多個細暖風機 ($4xx),夠$3000,就送多一個掃把。抵﹗
Mui Mui 在9/6/04出世了,重3.21kg :-P 18/6--3.25kg 26/6--3.43kg 5/7--4kg 14/7--4.14kg 5/8--5kg 17/8--5.5kg 22/9--6.12kg 12/10--6.54kg 4/12--8.10kg 16/2--8.67kg welcome to mui mui's little world ;-)

大宅

hodordor
個無線電掃把係點用法架?

珍惜眼前人[/url]

洋房

仙姐:
個無線電掃把要先用跟機o既火牛(同手電的差唔多)差電,之後咪可以掃地law,佢有個位儲埋d 垃圾o既,滿o左先倒。有d 似吸塵機& 紙拖把咁,個sales仲話可以吸玻璃,我就試吸過張tissue,不過d 細微o既角落/lone-la 就唔得o勒,因為佢四四方方。上次睇廣告話賣到$398,咁送就無壞o既。
Mui Mui 在9/6/04出世了,重3.21kg :-P 18/6--3.25kg 26/6--3.43kg 5/7--4kg 14/7--4.14kg 5/8--5kg 17/8--5.5kg 22/9--6.12kg 12/10--6.54kg 4/12--8.10kg 16/2--8.67kg welcome to mui mui's little world ;-)

大宅

哦,明白,唔該晒
珍惜眼前人[/url]

子爵府

2020勳章

hello,

我想問在那間千色店買架?
我要幫我阿mom買一部.

thanks

首頁

尾頁

跳至