產前產後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021勳章 醒目開學勳章

係咪就生呢??

今日開始成日覺得下面有野頂住,同埋又成日好似想開大既感覺(好似比針吉)~
]
該用戶已被刪除

Re: 係咪就生呢??

子爵府

2021勳章 醒目開學勳章

"lsl" 寫道:
[quote]
angelcheung 寫道:
今日開始成日覺得下面有野頂住,同埋又成日好似想開大既感覺(好似比針吉)~

咁你個肚有無好實既感覺呀
如果有就即刻入院check
]
該用戶已被刪除

男爵府

我都有這種感覺呀,但我痛得來冇規律ma....所以都係假o既
唉,都吾知bb幾時先肯出來見我.....好心急呀

大宅

我呢種感覺已維持了4日.
亦係好似比針拮咁.但就冇想開大既感覺.

別墅

除咗以上情況外, 我仲覺得好"聚", 條腰好痛 (特別係坐起身, 行路同sleep既時候), 仲有, 下身好似好脹咁. 你哋有無呢個情況呀?

(我預產期係3月1日)

子爵府

好媽媽勳章

我未生個陣時...3分鐘痛一次...穿左水就黎生個陣時...好似黎m咁痛...同埋有想去大既感覺...不過我次次同姑娘講...姑娘話忍住先...因為仲未開到個個度數唔可以去住...差唔多開到10個陣時...d姑娘先比我去...之後就生左我既寶貝啦...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

When I was about to deliver, in addition to the feeling of 想去大既感覺, I also felt like to vomit... sometimes feel like a bit suffocated...
My naughty Chezkel is 7 yrs old la !!

首頁

尾頁

跳至