意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 35|主題: 123372

知唔知長沙灣減肥''杜醫生''初幾開呀???

複式洋房

國民生產總值:410

知唔知長沙灣減肥''杜醫生''初幾開呀???

知唔知減肥''杜醫生''初幾開呀???

大宅

國民生產總值:2372

Re: 知唔知長沙灣減肥''杜醫生''初幾開呀???

年初四已辦公

複式洋房

國民生產總值:362

好多人都揾佢减肥^^

男爵府

國民生產總值:5055

I would like to know the tel no. of doctor To. , pls PM to me, Thanks !

複式洋房

國民生產總值:402

請pm d資料俾我丫,有無效??
診金貴唔貴架??

大宅

國民生產總值:3310

係咪杜X雄?

男爵府

國民生產總值:5379

好媽媽勳章

佢D藥會食到你眼光光.口干干

水晶宮

國民生產總值:67708

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

各位BK媽咪:

我二年前都搵過杜醫生減肥, 都幾Work架, 但係我現在
剛剛生完BB食番佢來減肥, 我已食咗三星期, 竟然一磅
都瘦唔到, 所以我都想放棄, 但係我又配多咗二個月,
所以我想平D出售, 是藍色膠囊的, 有興趣的BK媽咪
請PM給我, Thank!

大宅

國民生產總值:3909

何只口乾呀!2年前我食左佢2日藥,成面出哂大毒瘡呀!跟住睇左半年中醫先搞返掂咋!
lauerica 寫道:
佢D藥會食到你眼光光.口干干
I'm not a yogi,but a yogist!

洋房

國民生產總值:37

Could you pm the information to me pls !
Thks a lot!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.