意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 8|主題: 39102

跳至
隆乳

別墅

國民生產總值:522

隆乳

對住老公愛愛時覺得好自卑.特別係佢隻手放落黎既時候, 請問大家有冇人諗過做以上手術,做過手術的知否價錢如何,有冇醫生介紹?

:cry:

男爵府

國民生產總值:6259

Re: 隆乳

咪鬼隆啦, 你第時後悔果陣咩都補吾番呀.

禁止訪問

國民生產總值:35771

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

自然咪好囉...你老公鍾意你個人...唔係你身材呀...如果佢鍾意你身材...都唔同你一齊啦...你有無睇明珠台既關於整容既節目呀...做呢d手術...會有疤痕架...到時你後悔就慘啦...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

我諗住疤痕係"翼下"唔多見到,依家其實心大心細,不是我好好驚會後悔,多謝你們的意見. :-P

男爵府

國民生產總值:7050

咪制呀,到時你老公大力o的都唔敢佢仲唔鍾意啦! :mrgreen:
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

別墅

哈,我都有諗過呢個問題, tks

複式洋房

國民生產總值:219

Hey, don't think of this la!! The TV program from Pearl is quite horrible ga. Natural is the best wor!

大宅

國民生產總值:4137

KG :

我都覺得唔好!!!
不如您試下飲高鈣低脂奶,每日兩包。

**我本身上圍較豐滿,都係因為咁**
**唔係想炫耀,只是唔想您做d咁危險的事,將來後悔** :cry: :cry:

別墅

maggie,
你是在幾多歲有呢個習慣的?

伯爵府

國民生產總值:18232

好媽媽勳章 畀面勳章

最好咪攪d咁既野.

複式洋房

國民生產總值:102

咪制呀, 會後悔一生

複式洋房

國民生產總值:469

千祈唔好呀.
如果入面個袋爆左, 點算呀

複式洋房

國民生產總值:312

唔好呀, 傷害身體之外比你個件知道佢重嬲 :evil: 佢唔知有咩反應 :-(

別墅

HoCleo, HinMa, 911

多謝大家, 我諗我知道點做啦, Thank you.

男爵府

國民生產總值:6304

佢唔介意咪得law,你又何必自卑呀,有時大都有佢既唔好處同煩腦+,唔好介意咁多la,儍豬!

大宅

國民生產總值:4137

KG :

1. 初中 已開始, 效果好好, 但後來因有事唔開心, 所以細了。
2. 所以在22-23歲再開始, 一直好有恆心飲番到現在。

**我自己的身體, 會因唔開心而令個都細埋。之後, 我睇好多中醫書書都講只要能疏肝解鬱, 都會令個大d。

男爵府

國民生產總值:6296

maggie0930
見你咁講我都覺得係喎~~我又係咁,如果心情唔好,胸就會細咗同鬆馳咗.尤其精神到打擊時,好明顯就細咗.(例如有家人病咗或去世),但當心情好返或飲咗中藥調 理身體之後又會大返.我仲試過問我d朋友有冇人 好似我無咁.但佢地話唔會喎~~~ ?-(

別墅

國民生產總值:715

Agree!!

911 寫道:
咪制呀, 會後悔一生
Time flies, my kids are 12 and 10 years old now

別墅

國民生產總值:981

我唸市面都有好多cream好以大些和挺些, 有冇人試過呀, 效果如何呢 ?

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.