意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 0|主題: 77755

請問我的bb現在4個多月,突然nut 好多頭髮,正常的嗎?

洋房

國民生產總值:207

請問我的bb現在4個多月,突然nut 好多頭髮,正常的嗎?

如題!

別墅

國民生產總值:777

Re: 請問我的bb現在4個多月,突然nut 好多頭髮,正常的嗎?

正常! 一般bb都會nut 一次頭髮的, 之後又會慢慢長番架啦

洋房

Re: 請問我的bb現在4個多月,突然nut 好多頭髮,正常的嗎?

melody1234,
佢宜家好似光頭咁,我好膽心呀!

別墅

國民生產總值:536

我個BB出世時好多頭髮,而家5個月越0黎越少,我諗應該無問題,因為我見住係附近既BB都有類似咁既情況

男爵府

國民生產總值:5332

2018勳章

我亞b都有這種情況,佢4個月睡醒時佢成個枕頭都系佢d頭髮,
連佢張搖搖椅又有好多,但個頭就越來越少,有時見佢個頭忽然會有一忽無頭髮添,好彩現在佢6個月都出番少少啫!
[em:3 :]

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

gozilla ,
正常架, BB到9個月大就會出返D頭髮!

洋房

thx!

男爵府

國民生產總值:6788

好媽媽勳章

我個女都係,佢出世時好多頭髮,到左四個月,開始nut 好多頭髮

民房

國民生產總值:7

我BB都係,所以我BB3個月左右,我同佢剃光個頭仔。佢依家已經7個月喇,出返D頭髮都出得幾好。

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.