意見反饋
義工

心聲留言 今日: 7|主題: 15928

跳至
我奶奶餵我個仔飲高麗人參湯,我個仔得4個月ja!

洋房

國民生產總值:207

我奶奶餵我個仔飲高麗人參湯,我個仔得4個月ja!

佢都sort sort地! :evil:

大宅

國民生產總值:3455

Re: 我奶奶餵我個仔飲高麗人參湯,我個仔得4個月ja!

4 個月大,清湯都唔得啦...

:evil:
我想我應該應該不會愛你 
為了要努力 努力的不愛你
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
我想我討厭 討厭驕傲的你 
也討厭美好 美好的那個你 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

侯爵府

國民生產總值:24623

好媽媽勳章 畀面勳章

有無搞錯亂咁比嘢bb食
唔係飲得多補湯就快高長大架

子爵府

國民生產總值:10981

如果係我奶奶, 我實極力阻止佢, bb得4個月, 點可以比佢飲呢d野架! 佢係咪傻架?! :evil:

洋房

國民生產總值:53

Dear Gozilla,

你有無阻止佢,你應該和她講小朋友吾受得,曾經有小朋友飲了這些保品之後,他們發高燒嚴重會揪根,下次小心不要讓她這樣做

Nerissa
:oops: :oops:

大宅

國民生產總值:3825

嘩.........你奶奶真係危險人物喎,你要小心睇住你個仔呀~ ?-(

等待驗證會員

國民生產總值:16753

唔係呀?

珍珠宮

國民生產總值:31430

醒目開學勳章 畀面勳章

嘩然!勿得你奶奶搵的今野來玩呀!咪講話4個月,4years都係慢慢試啦!

高麗人參湯,大人都要係本身體質受吾受得啦!

NNN

琥珀宮

國民生產總值:161789

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

咁樣做真係過份左D喎! :-x :-x :-x

男爵府

國民生產總值:6555

嘩!!大人都可能受唔到更可況一個4個月大

象牙宮

國民生產總值:208445

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人參湯! 莫講話BB唔飲得, 就算係小朋友都最好唔好飲.

子爵府

國民生產總值:11147

2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

有冇攪錯呀! !

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

gozilla ,
妳點解唔阻止呀? 話比佢聽bb唔飲得架!

複式洋房

國民生產總值:312

b肉兜兜 寫道:
嘩.........你奶奶真係危險人物喎,你要小心睇住你個仔呀~ ?-(

唔知佢重有咩好野補品益你個仔, ?-( 佢認為好,你真係要拉埋老公同佢解釋. :-|

伯爵府

國民生產總值:15915

有時候我覺得d人認為吾係自己的仔女就可以肆無忌憚咁亂比野佢食,尤其有d以為自己輩份好高的,例如奶奶,姑奶,姑仔咁,搏你吾敢出聲.

複式洋房

國民生產總值:274

我生細仔時坐月飲d有參有茸....的十全大補湯,大仔4歲,我奶奶都話千奇唔好比佢飲,一匙都唔得架!

男爵府

國民生產總值:7237

你奶奶幾多歲呀?仲用D咁嘅方法湊BB,小心D呀!

子爵府

國民生產總值:13250

2018勳章

我個仔細個時
1-2個月大時 , 佢地成日都整高麗參水比我個仔飲架~~~
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

琥珀宮

國民生產總值:161789

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

咁BB飲左之後會唔會好燥呀?

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

你奶奶點會俾bb飲呢d野架...佢又唔係未生過...又唔係未湊過bb...佢係咪有心整蠱你呀...

[url=http://lilypie.com][img]

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.