意見反饋
義工

想生BB 今日: 212|主題: 99371

跳至
3年多la..老公終於留咗精在北區醫院..安樂d啦!

大宅

國民生產總值:1089

我在1月中在北區醫院看婦科..醫生約了2月7月留精
2月7日老公在家留精..我一小時內送咗去北區醫院
我3月尾要去威院聽不育講座,我很想快d知道驗精報告
但我知聽完講座後要再約期見醫生先可聽報告
唔知要等幾時lo
不過他肯驗精...我已安樂d lo
annie ;-)

大宅

國民生產總值:3942

Re: 3年多la..老公終於留咗精在北區醫院..安樂d啦!

祝福妳報告一切順利啦!!

大宅

Re: 3年多la..老公終於留咗精在北區醫院..安樂d啦!

thx
wing2003
annie ;-)

男爵府

國民生產總值:6891

annietsang,

你緊係講到口水都乾埋, 佢先肯去呢, 我已前都有叫老公去驗架, 不過佢唔肯. D男人真麻煩! :evil:

大宅

國民生產總值:4080

2019勳章

annietsang,

希望你成功, 我之前叫我老公同我一齊去家計會做檢查, 但佢每次都耍我, 現在正在做人, 我們仍未去check過, 只是之前有病去醫院驗過血!!

大宅

thx jj205
annie ;-)

大宅

國民生產總值:3123

annie~~~
咁就好喇!!!
希望你一切順利!!!

大宅

loklok0104
講足3年多la....大陸呀嫂入門即有..我成日比人寸...老公又比d姑奶煩.....所以他肯去驗精lo....費事比人話無得生la...死大陸妹
annie ;-)

複式洋房

國民生產總值:414

ANNIE~~
咪好囉~~快有架啦!!放心啦!!
[img][/img]

大宅

thx
alice78
check pm :lol:
annie ;-)

大宅

thx
yan2978
annie ;-)

男爵府

annietsang,
annietsang 寫道:
loklok0104
講足3年多la....大陸呀嫂入門即有..我成日比人寸...老公又比d姑奶煩.....所以他肯去驗精lo....費事比人話無得生la...死大陸妹

麥而家D人咁無品架, 咁話人都得既?
點解D大陸人好多都一結婚就有BB吖? 我大陸好多親戚又係一結婚即有喜, 係咪同香港生活緊張煩忙有關呢? ?-(

複式洋房

國民生產總值:366

annietsang :

唔好唔開心啦! 佢o地無口德o者! 唔好同佢一般見識。

因為我都遇到和你差不多的事情,我原本已在上年年
頭開始計劃要BB,在上年3月成功懷孕,但好不幸在5月
小產了,當時好唔開心,因我有1位朋友當時已有了4個月,
仲諗住一齊有好開心呢,咁另外有1位朋友就在當月又
有喜訊,其實我都好鄧她們開心,但就好唔開心自己唔好彩,
一齊都算啦!

到上年11月開始,我再次開始要BB,但到現在仍然無好
消息,有時和她們一起偈計都會話留返D品件給我第日用,
但我之後有了BB的朋友就經常說"佢有排先有啦!"的令
我難受說話,我都好唔開心,但之前已有了BB的朋友安慰
我唔好理佢還鼓勵我努力D,所以我只覺得係佢無口德,
唔會再搭佢。

我們一起再努力啦! 希望下個月一齊有好消息啦!

大宅

thx 各位sister
annie ;-)

複式洋房

國民生產總值:451

annietsang:

支持妳!

97 Jody 媽
Jody 媽

男爵府

annietsang,

希望你快D如願得賞, 新既一年有喜訊!

大宅

我週期32-36
day1.....36.55(m)
day2.....36.55(m)
day3.....36.60(m)
day4.....36.55(m)
day5.....36.50(m)
day6.....36.52(m)
day7.....36.60(m)
day8.....36.46
day9.....36.36
day10...36.46
day11...36.58(dodo)
day12...36.55(dodo)
day13...36.59
day14...36.55
day15...36.50
day16...36.52
day17...36.34
day18...36.51(下面濕)
day19...36.57(下面濕)
day20...36.43
day21...36.64
day22...36.91(egg day)
day23...36.92
day24...36.94
day25...36.91
day26...36.96
day27...36.98(dodo)
day28...36.95(dodo)
day29...36.85
day30...36.90
day31...37.07(dodo)後出血..小小
day32...36.85(早了平時2個半鐘量)(dodo)
day33...37.01(驗了失敗)
吾知有無機la
:
annie ;-)

大宅

國民生產總值:3942

my0,
乜妳個fd咁講野架!!
妳千祈唔好比呢d人打沉呀!!
努力加油啦!

民房

國民生產總值:35

annietsang:

我地支持妳架,咪理D衰人亂講.
加油呀!

複式洋房

國民生產總值:366

wing2003 :

多謝你鼓勵呀! 我現在正看中醫調理,可能要過幾個月
後先可以開始做B,你努力先啦! :mrgreen:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.