意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 98|主題: 124594

可否推介一些教人扎頭髮的網址?

複式洋房

國民生產總值:250

可否推介一些教人扎頭髮的網址?

如題

男爵府

國民生產總值:5225

Re: 可否推介一些教人扎頭髮的網址?

編髻web-site :-
http://ting94.tripod.com/ac-p32.htm

另我有一本雜誌介紹很多款編髮方法, 如果有興趣pm 你的fax no. 給我.

民房

國民生產總值:13

我發了一個私人傳訊給你,是傳真號碼...
謝謝!
不接受,難道就要排斥? :-o

男爵府

summer1234,
傳0左兩張之後一直響,係通0既但無過機.
Wakuwaku

男爵府

Vivienmak,
試0左幾次 ... ... 通0左之後有人拎起電話"喂",跟住cut埋線.

民房

可能部機SHORT SHORT 地...一時得時唔得.!!
唔緊要啦! THANK YOU!
(如果你有空,今日內再試試,唔得閒,就算吧!)

大宅

國民生產總值:2219

Hi, wakuwaku,

I want too..... I just PM my fax number to you, please check !
Many many thks !!!

大宅

國民生產總值:1801

wakuwaku,

Please check PM.

thx

男爵府

2hmama,
過緊啦! 希望唔會太黑啦!
如果太黑告訴我,我再想法子.
Wakuwaku

男爵府

vivienmak,
11 pages is ready to send to you.
But 2hmama said they are too dark.
Maybe I will try to take photos and post here a.s.a.p.
Wakuwaku

大宅

國民生產總值:2219

Thank you wakusaku,

You are so kind !!!

May be you send to us by email ?!?!?! ?-( ?-(

伯爵府

國民生產總值:15703

wakuwaku,

收到了, THANK YOU, 但都幾黑, 可唔可以SENT E-MAIL
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

民房

你真好! 我係收到2頁的那一位呀!!
估唔到咁多人想知多D扎頭髮技巧!
咁我等你POST 出來啦!
THANK YOU! :lol:

P/S 原來WAKUWAKU之前介紹的網頁內都有好多教人扎頭髮的技巧架, 大家不妨去看看!
http://ting94.tripod.com/home.htm

大宅

國民生產總值:1629

I want to know too . But I have no fax machine. Can you post the information or e-mail me. Thank you very much.

別墅

國民生產總值:529

唔, thanks, 一陣去睇睇先得.

男爵府

唔好意思呀各位!!
我仲未諗到一個好方法post 出lai.
我本來想用相機影完post 出 lai, 但成11頁 ; 我都唔知點攪好.
請提供d好方法俾我呀. 唔該0西!

男爵府

嘗試只用文字,睇0下聰明0既你明唔明:-
一) 配襯襯衫式外套
1) 綁馬尾束前,先將兩側耳前的頭髮分出來垂下稍微多點的髮絲.
2) 馬尾梳往右側綁成一束,將橡皮圈稍微拉下來綁鬆一點
3) 將馬尾梳束卷成髻用髮夾固定. 髮尾由得它自然散開就好.
4) 頭頂不要梳得太貼服 , 由它有點立體感.

複式洋房

國民生產總值:365

有冇人真係扎到呀?
我試過wakuwaku 介紹的
編髻web-site :-
http://ting94.tripod.com/ac-p32.htm

1. 將頭髮側分,兩側耳朵旁的頭髮,均先扭一下。

2. 先綁一個較高的馬尾,馬尾的尾巴也要先紮起來。

3. 將馬尾巴盤起來,在扭轉的過程,自然就會固定住。

4. 把馬尾巴的尾巴藏起來,再用 U 型的夾子固定住。

我試過,唔得o既
第1步,得兩隻手,要扭兩邊頭髮都唔容易...
跟住第3步,話扭轉過程中會固定住,但我個髻唔得啵...
點搞呢?

我冇 fax 機呀,但都想要 wakuwaku d 介紹多款編髮方法o既雜誌, 你有冇scanner 呢? scan 咗可以 post 上網丫嘛
謝謝回答~~~
☼我的兩隻大貓貓 SIMBA & TIGGER☼ 呢d 相係自己影o架~~ http://img268.echo.cx/img268/6402/anisimba0ae.gif

大宅

國民生產總值:2375

Dear wakuwaku

Please check PM.

Thanks
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.