意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 9|主題: 126873

有冇人找菲傭? 四/五月ready

民房

國民生產總值:5

有冇人找菲傭? 四/五月ready

我個工人resign咗, 會幫我做埋3月, (她總共在我到做了11個月), although佢resign, 不過佢都做得算唔錯, 如果有興趣就pm我啦.

伯爵府

國民生產總值:18372

Re: 有冇人找菲傭? 四/五月ready

why she resign ah? is her performance not ok?

民房

her performance is ok and take care my baby well.

長話短說....我搬了屋, 她唔喜歡新屋...不過我又明白佢點解..佢都遲了2個月了... 還會做多一會, 等我個新工人到... 所以要遲啲才放佢走...

佢同其他大家聽過的工人cases比較, 佢都ok, 咁咪post個topic上來囉...

大宅

國民生產總值:3821

我有興趣,可否pm我??

大宅

國民生產總值:3174

That's quite an interesting reason for resigning. And seems that she is quite choosy.

[quote]
cwma 寫道:

長話短說....我搬了屋, 她唔喜歡新屋...不過我又明白佢點解..佢都遲了2個月了quote]

洋房

國民生產總值:266

我都有興趣,可否PM俾我.THX

民房

honest speaking, yes, she is choosy, 工人都係麻煩的

民房

國民生產總值:18

Hi cwma,

Please pm the contact to me.

I urgently need a maid.

Thanks,
Josephine

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.