意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 15|主題: 123376

跳至
你地有冇著"心心(買錯胸圍帶錯bra)"呢?

伯爵府

國民生產總值:17273

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

你地有冇著"心心(買錯胸圍帶錯bra)"呢?

著得耐係咪真係可以改善身型?
?-(

男爵府

國民生產總值:5893

Re: 你地有冇著"心心(買錯胸圍帶錯bra)"呢?

有,小小啦.都ok舒服,就是款不好看而矣.
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

子爵府

國民生產總值:11029

我前日買

男爵府

國民生產總值:5893

嘩,由A到E,又真係差好遠喎.

Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

伯爵府

其實我都買

男爵府

國民生產總值:5872

我B, 佢要我戴C, 因為我瘦, 背隻唔係咁多肉, 係呀, 撥完果下好似谷左去前面, 好勁咁款, 行兩步咪又係走曬, 初頭幾個星期我都好有神心日日戴, 而家真係冇咁好心機, 著番B仔算數。 仲有果件咁既背心仔, 真係差d箍到我抖唔到氣! 唉, 舒服最緊要, 呢樣野真係有就有冇就冇。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

大宅

國民生產總值:1088

我有個朋友著完你所講果件咁既背心仔,佢都話差d箍到抖唔到氣 :mrgreen: 但係佢堅持一路著落去(佢話唔買都買左囉),兩個月後佢個身型真係變左喎...背隻肉已經比佢推前左...係後面摸落去真係冇"米芝連"喎...我都心思思想買,不過佢唔係買"森森"個隻牌子。
珍惜眼前人[/url]

大宅

國民生產總值:2219

Hi,

May I know where to find this shop ??? In TST ???
How much for the bra ??? The bra will "make" you LOOK "bigger" (back to normal when not wearing) or you will really become "bigger" when wear it in long term ???

Sorry so many questions !!! thks ^.^

別墅

國民生產總值:610

你地係咪講緊o係銅鑼灣o個間"心心"胸圍店呀?
佢大約要幾$$一副? :wink:

子爵府

Vicky,
我有烏低身著同埋推埋胳x低後面舊肉嫁,不過點都推唔番滿個杯位.其實我唔係想要大,我想frim d 咋.
一個bra + 一件背心仔已經 $5xx ,點都要日日戴嫁啦.佢話兩個月見效.到時唔得先放棄.

子爵府

LENGMA 寫道:
你地係咪講緊o係銅鑼灣o個間"心心"胸圍店呀?
佢大約要幾$$一副? :wink:

我係太子始創中心間"心心"買嫁.
普通bra $1xx - $2xx, 矯型就$3xx.

子爵府

ec822 寫道:

我覺得佢D bra cup位細D嫁.我呢個E cup好似其它牌子C cup咁咋 :-|

複式洋房

國民生產總值:421

here's the address:
http://www.myheartlingerie.com/

我都買過2bras+1背心,差唔多$700.著左的確背脊
個兩舊肉無左,件背心我又覺得唔係箍得咁緊要喎.
不過一唔著,我又打回原形lu...個sales教我每日都要
撥肉,但朝早趕住返工,邊度有時間丫.

伯爵府

2hmama:

TST加連威老道有

2hmama 寫道:
Hi,

May I know where to find this shop ??? In TST ???
How much for the bra ??? The bra will "make" you LOOK "bigger" (back to normal when not wearing) or you will really become "bigger" when wear it in long term ???

Sorry so many questions !!! thks ^.^

伯爵府

rennielo:

件背心平時都ok,因為我仲係扣最出果格...不過食飽就好辛苦

男爵府

國民生產總值:5872

我同意你講法, 佢cup 位係細d, 我覺得佢有d作大, 等你 "虛榮" 下先!

garon 寫道:
[quote]
ec822 寫道:

我覺得佢D bra cup位細D嫁.我呢個E cup好似其它牌子C cup咁咋 :-| [/quote]
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

禁止訪問

國民生產總值:81485

別墅

國民生產總值:545

EVA222 寫道:
好似係d廣告谷行佢,睇壹週刊專訪話是台灣貨,我懷疑是大陸貨利錢好深,老闆娘只坐鎮恩平道,星期日上新城吹廣告.
我就鐘意幫襯總統商場地庫小店,賣的都是公價大牌子(九折),老闆娘睇你身型教你選款式,去親都要排隊好誇張.
我不太信廣告.

Hi EVA222,
Can I have the name of shop and address? thx!

男爵府

國民生產總值:5226

其實"心心"即係邊間啊, 我唔知啊, 可唔可以話我知呢, 一套都幾多百蚊架

伯爵府

矯形背心and Bra also around $2xx only

融融 寫道:
其實"心心"即係邊間啊, 我唔知啊, 可唔可以話我知呢, 一套都幾多百蚊架

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.