想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

幾時先check到自己有左?

我上個月13/1來m後,開始冇食避孕藥,到今個月14/2都仲未來m,我不嬲m都好準(28天)(未開始食避孕藥前都好準),咁我幾時先可以check到自己係咪有左,定係我因冇食避孕藥所以m會亂左,我應該用棒棒check定去醫生check,太早check我又驚check唔到

伯爵府

Re: 幾時先check到自己有左?

軒軒,

停避孕藥后有唔一定一个月后有m 架, 視乎个別情況, 我就43日后才有笫一次m. :wink:

不過你唔放心可以30几日左右去check吓law, 都唔排除你bingo 既可能架. :lol:

王國長老

月餅勳章 王國長老

軒軒,
係呀,停藥後mc 會亂o架,有時甚至乎係40天以上添!! mc 起碼要到幾個月先可以自己run 番正常, 雖然唔可以肯定係無懷孕但我覺得可以等下.

我自己由停藥到依家就係一路check 住體溫先知mc 幾時到咋, 如果唔係個個月mc delay 都以為bingo 都幾和味.

複式洋房

THX

我今日m來了,我都係遲左五日,好彩聽你地講冇去check

洋房

I have take 避孕藥 3 years and stopped it on Oct/04 . I found 有左 on Nov/04. However the baby was died when she/he was developed 3 months.The chinese medicine's doctor said I cannot pregancy immediate when I stopped the 避孕藥. It's not health for baby.I need stopped it at lest 3 month. :cry:

大宅

我朋友停藥後第一個月即有了bb, 佢醫生話佢果d藥可以即刻有, 所以bb好健康, 無問題

男爵府

我有個朋友, 平時打開避孕針, 某個月唔得閑去打就有左啦, 不過她不要呢!

首頁

尾頁

跳至