意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 2|主題: 127284

有冇d外傭保險唔係1買要買2年?

等待驗證會員

國民生產總值:339

有冇d外傭保險唔係1買要買2年?

as subject.

大宅

國民生產總值:2079

Re: 有冇d外傭保險唔係1買要買2年?

好多銀行都係每年續保.

子爵府

國民生產總值:10497

就算買2 年, 你第2 時要轉工人時比個新工人名銀行, 佢都會同你轉第2 個名架, 我家姐都係咁.
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

複式洋房

國民生產總值:457

通常買2年都有discount,比續年買抵D!

別墅

國民生產總值:663

lovek,
道亨有一年買. 而且係bk做登記,仲有優惠 > $300/一年

大宅

國民生產總值:1555

想請問如何在bk跟道亨做登記? 請指教。 thanks!

別墅

國民生產總值:663

係bk頭版內,有個道亨廣告,係個度click入去登記就得.

大宅

國民生產總值:2436

Any promotion for maid insurance now ?

別墅

國民生產總值:865

我剛收到道亨的Mailing Adv, 有半價﹐一年$300﹐ 兩年$665。可惜我連續同佢地買左5年﹐因為上次的兩年約Claim過4次睇醫生﹐所以唔肯低過8折價比我。不過計落而家$796兩年都應該係最平。

可以直接打電話上去保險快線2961 2266。

ansonbb 寫道:
Any promotion for maid insurance now ?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.