意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 31|主題: 123363

跳至
用過dhc既感覺

別墅

國民生產總值:545

用過dhc既感覺

dhc有咩好用好食呀?
請大家介紹一下,講下感受!
thanks!

男爵府

國民生產總值:6296

Re: 用過dhc既感覺

試過好多護膚品,覺得DHC好啱我既皮膚.我唔係好鐘意搽太多野係面上.而家簡簡單單幾個步驟就搞掂.用咗之後,我覺得D皮膚會有返水份同通透咗.袛要皮膚有水份,斑呀,紋呀.黑頭呀..就會有改善.早上起身D皮膚唔覺油又唔覺乾.

該用戶已被刪除

子爵府

國民生產總值:11090

2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

橄欖水潤潔膚油-Deep Cleansing Oil, 非常好用!

侯爵府

國民生產總值:20058

dhc真係好好,之前有多次討論 :arrow: click here

別墅

國民生產總值:617

我買左漱後水俾我男朋友用, 只需70大元, 他覺得好好用. 我都諗住遲d試下DHC d products.
平淡是福, 開心每一天 :-D 心已滿足, 皆因身邊有庝愛自己的人~~

男爵府

Fatty 寫道:
橄欖水潤潔膚油-Deep Cleansing Oil, 非常好用!

用埋橄欖煥釆精華仲正呀!
我仲試過佢果隻裸麥芽活膚精華SAMPLE同AHA果酸活膚素.,覺得好正.D皮膚細胞好似"活"咗咁,有明亮既感覺.下次會買來用.

複式洋房

國民生產總值:102

what is 橄欖煥釆精華 in English?

侯爵府

國民生產總值:20058

橄欖煥采精華=Olive Virgin Oil

男爵府

國民生產總值:5225

HOLA,
我都要多謝你, 如果唔係你0既推介. 我今日都唔可以滑滑上粉.
THANK YOU VERY MUCH.

Wakuwaku

hola 寫道:
dhc真係好好,之前有多次討論 :arrow: click here

別墅

國民生產總值:550

DEEP CLEANSING OIL~好好用~
佢隻MOON 眼影~又平又靚
唇膏感覺有DD乾..唔夠潤
西梅蜜~OK~抵食過FANC果隻L~囝囝都食緊佢~便便好D

該用戶已被刪除

珍珠宮

國民生產總值:39016

2018勳章

Please advise where I can find DHC Counter (HongKong Side)

Thanks
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

prettylamlam
你呢一set之前做$1100有兩set呀,我都係同bk媽咪share買咗,而家用緊.尤其橄欖煥采精華,用咗膚色明亮.

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

珍珠宮

國民生產總值:39016

2018勳章

Thanks So much !!!!
prettylamlam2004 寫道:
[quote]
Rita 寫道:
Please advise where I can find DHC Counter (HongKong Side)

Thanks

http://www.dhc.com.hk/
專門店:
時代專門店: 香港銅鑼灣勿地臣街 1號時代廣場地庫 B2,226號舖
羅素專門店: 香港銅鑼灣羅素街 50號地下
新城市專門店: 沙田新城市廣場一期3樓312A舖
新世紀廣場專門店: 旺角新世紀廣場1樓1B舖

[/quote]
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

複式洋房

國民生產總值:102

thks
hola 寫道:
橄欖煥采精華=Olive Virgin Oil

水晶宮

國民生產總值:54235

2018勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

而家特價,

$1,100 / 2 sets, 每set包以下物品, 優惠期到28.2.2005; 我想要1set, 有無人可以share?? 請pm我, thanks!

* 橄欖水潤潔膚油 (200ml)
* 橄欖柔蜜潔面皂 (90g)
* 滋養補濕美肌水(100ml)
* 橄欖煥采精華 (30ml)

(原價$970; 特價$780-; 而家再特價 $1,100-/2 sets)

複式洋房

國民生產總值:399

我都想買呀

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.