意見反饋
義工

產前產後 今日: 4|主題: 240967

各位媽咪...你地試過最早比預產期早幾多日生呀???

複式洋房

國民生產總值:301

各位媽咪...你地試過最早比預產期早幾多日生呀???

[size=small]我好驚我個b會早產丫...我到依家仲未開始執野∼∼∼

別墅

國民生產總值:759

Re: 各位媽咪...你地試過最早比預產期早幾多日生呀???

我個大B早o左4星期,細B就早o左足足一個月,我都驚餐死,好彩都係有驚無險! :lol:

子爵府

國民生產總值:12106

Re: 各位媽咪...你地試過最早比預產期早幾多日生呀???

babyuen
請問你2b出世後要唔要起醫院做特別護理呢同難唔難湊?(即訓箱等)因我好驚, 而家32週, 我頭一胎早3星期, 呢胎好似都有早生既情況, 攪到我而家都唔知去私家定政府醫院生.

洋房

國民生產總值:233

早了2星期出世

[img]http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/beeyeung2003/detail?.dir=7a53&.dnm=a475.jpg&.src=ph[img]

大宅

國民生產總值:1273

大仔早一日,
細仔遲一星期.

男爵府

國民生產總值:8750

2019勳章 醒目開學勳章

我個小b早左9日~~~

大宅

國民生產總值:2054

我個寶貝仔早左5日出黎見我呀! :-P
[size=small]Mason is my life! :-)[url=http://www.babyhome.com.tw/bb/56857][size=small]

男爵府

國民生產總值:8806

我個bb早o左10日~~~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.