意見反饋
義工

產前產後 今日: 29|主題: 240872

之前係歐歐咪妮買o左兩條大肚褲,但係一路行一路甩。請問有咩辦法呢 ?

大宅

國民生產總值:3227

之前係歐歐咪妮買o左兩條大肚褲,但係一路行一路甩。請問有咩辦法呢 ?

大宅

國民生產總值:2552

Re: 之前係歐歐咪妮買o左兩條大肚褲,但係一路行一路甩。請問有咩辦法呢 ?

腰位有橡筋調較,較緊d,咪唔會甩囉。但又唔好過緊wor,壓住腹部有礙bb發育。

公爵府

國民生產總值:27735

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Re: 之前係歐歐咪妮買o左兩條大肚褲,但係一路行一路甩。請問有咩辦法呢 ?

應該褲頭可以調較架, 你睇睇揾唔揾到有粒鈕, 粒鈕側邊有個洞, 可以拉條橡筋出黎調較架
[img][/img]

大宅

Hi myrcha, miu~miu :

我個隻係冇鈕架 ! 腰圍係一塊布黎架 ! 咁可以點呢 ?

公爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

褲頭內面wor, 側邊位有無鈕?
是否一塊布, 褲頭是橡筋? 定成塊布係橡筋布?
[img][/img]

大宅

Hi miu~miu :

褲頭淨係得塊布唔係橡根黎架 !

miu~miu 寫道:
褲頭內面wor, 側邊位有無鈕?
是否一塊布, 褲頭是橡筋? 定成塊布係橡筋布?

公爵府

吓? 咁塊布本身係橡筋布? (即有彈性)
如果咁就 要攞去換size 得唔得?
[img][/img]

大宅

塊布唔係橡根布係棉布黎架 ! (好少彈性,唔似橡根)
是親友送給我在11月份購買的。

miu~miu 寫道:
吓? 咁塊布本身係橡筋布? (即有彈性)
如果咁就 要攞去換size 得唔得?

公爵府

如果係咁應該係褲頭有橡筋架, 係摸下褲頭頂, 係咪有條野, 係橡筋黎架, 褲頭頂位內面側邊位(即貼住肉, 貼內褲那一面) 有無鈕, 側邊有無洞可以拉條橡筋出來索緊佢? 你去廁所慢慢揾下一定有架, 條褲無橡筋, 無拉練無可能著到架wor, 都揾唔到去shop 度叫人教你, 或者問下送比你個friend
[img][/img]

大宅

成條褲真係一條橡根都冇架 ! 我o岩o岩打過電話比間shop問個sales她教我將褲頭兩邊用線縫住,試o下得唔得喎 !

miu~miu 寫道:
如果係咁應該係褲頭有橡筋架, 係摸下褲頭頂, 係咪有條野, 係橡筋黎架, 褲頭頂位內面側邊位(即貼住肉, 貼內褲那一面) 有無鈕, 側邊有無洞可以拉條橡筋出來索緊佢? 你去廁所慢慢揾下一定有架, 條褲無橡筋, 無拉練無可能著到架wor, 都揾唔到去shop 度叫人教你, 或者問下送比你個friend

公爵府

吓? 咁神奇? 我買左兩條都唔係咁ga, 咁得意
[img][/img]

公爵府

用線縫埋會唔會好易爆?
[img][/img]

大宅

國民生產總值:2552

DonaldDuck,

唔係呀嘛,用線縫埋?好落後wor

問題一,著左之後縫定未著之前縫呢?未著之前縫,點過pat pat個位,腰位同pat pat位差好遠架噃。唔通次次著完之後至縫?咁去廁所前係咪要拆線?去完廁所又縫番咩!呢種係乜設計!R晒頭?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

第二個問題係,個肚一日一日咁大,成日都要再縫過至得噃!?

我諗你搵個扣針扣住個腰位算啦,較鬆較緊都方便d嘛?-(

男爵府

國民生產總值:6985

畀面勳章

我林你都係拎去比人車過個褲頭,加番條橡筋好過用線縫!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.