跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

想問下知唔知邊度有小朋友萬聖節既扮野衫賣 ?

唔知灣仔玩具街, 花園街 or 女人街果d有無 ?

thanks ~~

男爵府

早兩日係玩X反斗城見到!
原帖由 zoesychan 於 09-10-4 14:41 發表

thanks ~~

大宅

原帖由 zoesychan 於 09-10-4 14:41 發表

thanks ~~

灣仔玩具街, 花園街 or 女人街果d - 都有

martse

複式洋房

畀面勳章

TASTE / PARKNSHOP 都有

別墅

如果近灣仔就去灣仔啦, 平好多架, 我上星期買個南瓜手提袋(膠)第一間要$15(無買)行過隔離$12(都無買),再行過隔離$8(即刻買兩個),因為屋企有兩個小朋友, 之後再返反斗城要$19.9, 咁妳地話係咪係灣仔買最好呀, 我屋企好多玩具都係灣仔買架, 平時見百貨公司d 火車(THOMAS)都要過$100, 但係灣仔都係買$89, 仲要上次比我見到一個因為個盒難咗所以買$59, 真係好開心架...

大宅

醒目開學勳章

我在旺角弼街 (有兩檔) 賣halloween 野, 我是但在一間買左件 "南瓜抖fung", 特價緊 $39.9. 我在反x 城睇, 佢地果d 好多都好大件, 仲要成舊水.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 2001bc 於 09-10-20 18:26 發表
如果近灣仔就去灣仔啦, 平好多架, 我上星期買個南瓜手提袋(膠)第一間要$15(無買)行過隔離$12(都無買),再行過隔離$8(即刻買兩個),因為屋企有兩個小朋友, 之後再返反斗城要$19.9, 咁妳地話係咪係灣仔買最好呀, 我屋企 ...

灣仔邊度呀?有無公主衫?
KG話下次birthday party(10月30日)要扮唔同人物

別墅

灣仔地鐵站出電車路果邊出口斜對面"天使化妝品"隔離入去左手邊開始行, 第一間D用品就平D, 之後好似去到第三間就好似有好多衫賣, 再行前D去到十字路口有恐怖D嘅。上次我有個朋友買咗對翼比個小女孩扮Peterpan 入面隻小天使, 佢不知幾開心呀。
原帖由 jl118 於 09-10-22 12:44 發表

灣仔邊度呀?有無公主衫?
KG話下次birthday party(10月30日)要扮唔同人物

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 2001bc 於 09-10-22 21:48 發表
灣仔地鐵站出電車路果邊出口斜對面"天使化妝品"隔離入去左手邊開始行, 第一間D用品就平D, 之後好似去到第三間就好似有好多衫賣, 再行前D去到十字路口有恐怖D嘅。上次我有個朋友買咗對翼比個小女孩扮Peterpan 入面隻 ...

thanks 等我去睇下先

首頁

尾頁

跳至