自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

終於完成了, 好累哦. 總結唔錯, 想推介一下等其他網友參考
1. 傢俬, 我搵左間係屋企附近的, 聽佢講話以前係灣仔, 全實木, 準時, 尺寸都OK, 而且都跟進, 送到壞左亦即刻會退回去換.
價錢亦OK
2. 地板打臘 : 誠X , OK, 價錢平, 而且好有心機, 花痕都無哂, GOOD
3. 吉屋清潔, 我搵一站通, 二個人, 有一個人OK, 另一個人得做, 但乜都無做好. 如果你們要找好的那個人, 我可以PM佢電話給你.
4. 搬屋: 網友推介的名X, VERY GOOD, 又快,又乾淨,又有禮貌,亦無問TIPS, 但我都有給100元一個人, 好勤力.
5. PARTY 食品, 五餅XX, VERY GOOD, 送來時間準時, 食物都唔錯, 而且唔會太喊, 小朋友食OK.

其實這次都算順利. 如果大家有什麼要知, 問我拉..

大宅

我已搬了, 但好多野有排執, 你用左幾耐時間執好

複式洋房

原帖由 sarah1223 於 09-10-5 14:36 發表
我已搬了, 但好多野有排執, 你用左幾耐時間執好

一天把箱拆哂, 因我有好多膠箱, 都預先執好, 先搬, 所以省很多時間.

複式洋房

原帖由 howangma 於 09-10-5 13:26 發表
我想要傢俬公司資料, 麻煩你PM我, Thanks a lot !

公司叫POINT DESIGN, 係西環, 主持人: 梁小姐和董生, 電話: 28162086
大約3星期交貨, 會畫圖. 全夾板實木.

珍珠宮

[quote]原帖由 songmei 於 09-10-6 05:29 PM 發表

公司叫POINT DESIGN, 係西環, 主持人: 梁小姐和董生, 電話: 28162086
大約3星期交貨, 會畫圖. 全夾板實木. [/quote

THX~
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至